سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
نیمه پر لیوان را ببین دیدی هموطنات چطور پشت این آقا ایستادن حتی خواستن داروی خودشان را نخرن ت ...
آره میگم ک هنوز آدمای خوب پیدامیشن
واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ما یه بار داروخونه رفتیم یه مردی اومد بچش خیلی بدجور مریض شده بود.ولی پول کافی همراش نبود.واقعا هم نداشت.داروی بچه خودمو گرفتمداروی بچه اونوهمحساب کردیم.ولی بعدش زنگزد شماره حساب خواست که بریزه به حساب شوهرم نگرفت