2789
عنوان

تنها

106 بازدید | 20 پست

کیا مثله من قریب و تنها بچه ندارن تو یه شهر برزگ یه آشنا ندارن از خواهر بردار دورن  همسایه ندارن اجازه باشگاه رفتن ندارن و خییلی خیلی خیییلیییییییی دل نازکن 😔😔😔😔😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من همه شرایط شما رو دارم 

فقط باشگاه اجازه دارم ولی خودم نمیرم

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم اجازه باشگاه دارم و ميرم

خوبه ؟ 

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ن

چرا بچه نمیاری شما ؟

من بعد لیسانسم دیگه شوهرم اجازه نداد درس بخونم سرکارم دوس نداره دارم دیووونه میشم باید ی کلاس زبانی چیزی ثبت نام کنم 

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر