2777
2789
عنوان

بیاین بگین اولین .....

265 بازدید | 24 پست

پسری که چشمتون گرفت کی بود و چیشد

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

اول خودم میگم،،کلاس چهارم ابتدایی بودم همیشه یه پسر بلند و هیکلی از تو کوچه رد میشد،خودمو باهاش تو لباس عروس تصور میکردم😕😕 اخرشم رفتن ازین شهر

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اولیش 12 سالم بود فکر کنم و طرفم مهران مدیری بود!چیز خاصی نشد    

مهران مدیری که جای پدربزرگته😐

۱۶.۱۷ سالم بود از یه پسره خیلی خوشم میاد کوچه بغلیمون بودن و مثل خط کش بود صاف لاغر اسمشم محمد بود چون خیلی صاف و صوف بود میگفتم ممد ماست 

اقا من اینو میدیدم پاهام شل میشد قلبم تند تند میزداااااااا یه مدت طولانی از این اوضاع گذشت دیدم بهم محل نمیده و با یکی از دوستام دوست شده منم رفتم با دوستش دوست شدم بعد اون بین کات کردم با همین محمده دوست شدم بعد فهمیدم یه دوست دارن ک خیلی جذابه با اون دوست نشدم اما ابجی داداش بودیم😂😂😂😂لامصب اسمشم پیمان بود خیلی جیگر بود اون زمانا 

تنوع طلب خوتونید😎😎😎

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
۱۶.۱۷ سالم بود از یه پسره خیلی خوشم میاد کوچه بغلیمون بودن و مثل خط کش بود صاف لاغر اسمشم محمد بود چ ...

با همین فرمون برو جلو😅😅

اولین کسی که جدی دوس داشتم دوس پسرم باشه یه پسری بود که وقتی دبیرستانی بودم با اسکیت میومد تو خیابون و از کنارم رد می شد و نگاه می کرد و... به نظرم اون موقع خیلی باکلاس میومد و دوست داشتم دوس پسرم باشه اسمشم نمی دونستم تو خیال خودم بهش می گفتم skater boy (یکی از آهنگای آوریل لاوین) و براش متن عاشقانه می نوشتم. یادم نیس کجا رفت و چی شد

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
با همین فرمون برو جلو😅😅

دیگه ازدواج کردم و ۳۶۰ درجه تغییر کردم 😂

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢