2777
2789

بخون ایه الکرسی. تعداد ایات زیاد نباشه قرانو لمس نکن وضو هم بگیر

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخون ایه الکرسی. تعداد ایات زیاد نباشه قرانو لمس نکن وضو هم بگیر

وضو بگیرم ؟ وضو که موقع پریودی باطل هستش ؟؟ تا چند ایه مجازه؟؟ مثلا سوره حشر رو کامل بخونم هرروز مشکلی نیست ؟؟

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
اونایی که علم جفر دارن میگن سنگینی میاره،  بقیه میگن با وضو مساله ای نداره  یسری میگن با ...

سنگینی یعنی چی ؟؟ 

دستتو به قران نزنی اشکال نداره . خوندنش گناه نیست فقط سجده رفتن و دست زدن به ایه ها واون تسبیحاتی که ...

هر مقداری که بخونم مشکلی نداره درسته ؟؟

اره ميشه خوند

فقط ايات سجده دار رو نبايد خوند البته بايد نظر مرجعتو بپرسى بعضى مراجع ميگن سوره ى سجده دار رو نبايد خوند

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
وضو بگیرم ؟ وضو که موقع پریودی باطل هستش ؟؟ تا چند ایه مجازه؟؟ مثلا سوره حشر رو کامل بخونم هرروز مشک ...

نه كى گفته محدوديت داره؟؟؟؟؟

گره تو زندگی  حشر فکر کنم آیات اعظم داره آیه های اخر  اگر چله داری بیست روزه روزی دو تا ...

آهان پس میشه ، توی بیست روز روزی دوبار بخونم ،مرسی عزیزم 🌸🌸🌷🌹

من كلاس حفظ ميرم هر روز حداقل ده صفحه قران بايد بخونم تو دوره پريودى نه محدوديت تعداد ايه داره نه هيچى فقط به ايات قران نبايد دست بزنى و ايات يا سوره هاى سجده دار و نبايد بخونى

اتفاقا تو دوره پريودى بخاطر روحيه خانما كه اكثرا بهم ميريزه قران خوندن خيلى هم مفيده واسه روحيه اشون

من كلاس حفظ ميرم هر روز حداقل ده صفحه قران بايد بخونم تو دوره پريودى نه محدوديت تعداد ايه داره نه هي ...

مرسی از راهنمایی 🌹🌷🌸

وضو بگیرم ؟ وضو که موقع پریودی باطل هستش ؟؟ تا چند ایه مجازه؟؟ مثلا سوره حشر رو کامل بخونم هرروز مشک ...

عزیزم قشنگ برو وضو بگیر بعدش پدتو عوض کن. به احترام قران . بعد قرانو بخون بدون لمس. 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست