2821
2789
عنوان

برق زدن چشم

244 بازدید | 7 پست

بچه ها چشام جرغه میزنن هر چند روزی به اندازه ی ۲ تا سه ثانیه علتش چی میتونه باشه ؟؟؟ ازمایش دفع پروتئین دادم ۲۴ ساعته ندارم هر هفته هم ازمایش کشت ادرار میدم ورم و اضاف وزن هم ندارم  فشارمم نرماله واسه چی میتونه باشه خیلی میترسم و نگرانم 😔😭 

امروز خوندم اونایی ک میگرن دارن جلو چشمشون بقول شما برق میزنع مخصوصا قبل از شروع سردرد.البته هب فشار بالا هم این مشکل رو ایجاد میکنه ک شما گفتی نرمالی ولی باز مطمئن شو

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امروز خوندم اونایی ک میگرن دارن جلو چشمشون بقول شما برق میزنع مخصوصا قبل از شروع سردرد.البته هب فشار ...

اره الان فشارمو گرفتم ۱۱ بود نه فشارم همش هروز روزی دوبار چک میکنم اخه ۲ سه ثانیه میشه بعد میره 

امروز خوندم اونایی ک میگرن دارن جلو چشمشون بقول شما برق میزنع مخصوصا قبل از شروع سردرد.البته هب فشار ...

اره سرم خیلی درد میگرفت از ماه ۶ بارداری سر دردم همراه فشار تو سرمه به دکترم که میگم میگه ماله بارداریه وقتی فشارت نرماله و دفع نداری حتما مال بارداریه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792