2777
2789
عنوان

دهه پنجاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 10 سال از من کوچکتری اینطور ناامید نباش حیفه کاش منم همسن تو بودم  

دقیقا چکار میتونم تو این سن بکنم . وقتی گیج شدم ازین وضعیت کشور. وقتی روحیم خراب شده . وقتی استرس جنگو قحطی دارم . برم چی یاد بگیرم چکار کنم اصلا گیجم

آخه بچه دارم . شرایط مالیمونم افتضاحه بعدم همه میگن درس خوندن ولی به هیچ جا نرسیدن 

من هم با بچه ادامه دادم تنها هم بودم و هستم  درس خوندن برای من یک جور تفریح بود  البته باید علاقه داشته باشی

قبول وصعیت الان بدتر شده اما هر دورانی سختی خودش رو داشته 

یکی میگه باشگاه برو یکی میگه زبان بخون یکی میگه یه جا نیمه وقت کار برو یکی میگه برو خیاطی بگر. اصلا گیجم . نمیدونم باید چکار کنم

از وقتی اومدم توی نی نی سایت بیشتر باورم شد که دیگه جوان نیستم شما هم این حسو داشتین

دقیقا . من با اینکه از شما کوچیکترم ولی فهمیدم الان دور دست دهه هفتادیا و هشتادیاست 😢 سن اکثر نی نی سایتیها بنا بر تاپیکهایی که زدن اکثرا ۱۸تا ۲۵ هستن