2777
2789
عنوان

به چه بهانه ای النگوهاموبفروشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجبوربودم اخه همه اطراف ماطلادارن.زیاد😊

دور و وریای منم همه طلا دارن زیاد و به هر مناسبتی از شوهراشون طلا کادو میگیرن منظورم جاریهامه

ولی من کل طلاهامو فروختم و همه میدونن و شوهرم گفته به همه که واسه سرمایه گذاری تو کارمون همشو فروختیم  برتم مهم نیست اصلا ولی یه بارکه داشتن پز طلاها و کادوهای زایمانشون رو به هم میدادن خیلی دلم شکست و ناراحت شدم

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره
اره من وشوهرم خبرداریم فقط

بگو غر شده بود توی خواب تو دستم فرو می رفت یا شکست یا دیگه دوستشان نداشتم (این حقیقت داره) 

اما چرا دروغ میگید که پشتش یه دروغ دیگه بیاد؟ بچه که نیستی

عزیزم برو نقره فروشی بگو اسپری براق کننده وشستشو نقره بهت بده،بزن النگوهات بازم مث طلا میشه😉😊

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
دور و وریای منم همه طلا دارن زیاد و به هر مناسبتی از شوهراشون طلا کادو میگیرن منظورم جاریهامه ولی م ...

من یه عالمه طلا دارم اما یکی رو هم دست نمی کنم چون برام ارزش نداره وقتی هموطن های من غمگین اند. اونا هم بچه اند طلا که پز دادن نداره می خوان ببرند توی گور؟ به قول حافظ آخرالامر گل کوزه گران خواهی شد پس بیا فکر سبو کن که پر از باده کنیم شما نشون دادی آدم بهتری هستی پس هیچوقت حسرت نخور

برو بده آبکاری طلا برات کنن. خیالت راحت هیچکی متوجه نمیشه. هزینه آنچنان هم نداره

آخه میگن بعدیه مدت دوباره برمیگرده آقاهه میگفت یه ماه بیشتردوام نداره آبکاری

چون مثلامیخواستم طلاداشته باشم اخه همه اطرافیام دارن

الهی..

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
آخه میگن بعدیه مدت دوباره برمیگرده آقاهه میگفت یه ماه بیشتردوام نداره آبکاری

نه بابا. آبکاری اگه مدام باهاش زیر آب نری رنگش عوض نمیشه

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺