2777
2789
عنوان

به چه بهانه ای النگوهاموبفروشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 44 پست
ما ادما به دنيا اومديم فقط به ديگران جواب پس بديم😔اختيار مال خودتو داري قرار نيست براي كسي دليل و ب ...

عزیزم متاسفانه فامیل ماخیلی فضولن وهمش میپرسن وبایدجواب بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو شوهرم پول لازم داشت فروختم ، یا بگو تو کیفم بود ازم زدن .

عزیزم خب منم میخوام همینوبگم امااخه بایدیه دلیلی بیارم؟؟؟مثلابرای چی یکجا۵میلیون پول لازمش شده؟؟؟

عزیزم خب منم میخوام همینوبگم امااخه بایدیه دلیلی بیارم؟؟؟مثلابرای چی یکجا۵میلیون پول لازمش شده؟؟؟

نگو فروختم.بگو گذاشتم تو خونه.خسته شدم ازشون فعلا

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍
همون امنیت رو بگو بگو النگوهای دوستمو تو کوچه خلوت بزور ازش گرفتن منم ترسیدم کلا دراوردم گذاشتم تو ...

نمیشه اخه این دلیله خیلی ضایعه!!اینهمه آدم طلادارن!!!شماخودت طلاداشته باشی حاضری به این دلیل دربیاری؟؟؟

چقدر زندگیتو بر اساس  اطرافیان تنظیم میکنی

اونا طلا دارن شما هم میباید داشته باشی

اونا فضولن شما هم میباید جواب سوالاشونو بدین

بیا و یه تغییری تو خودت ایجاد کن النگوهاتو ننداز و وقتی ازت پرسیدن خیلی ساده بگو دلم نمیخواد فعلا النگو بندازم اگه بازم پرسیدن بازم بگو حالا اینجوری دلم میخواد 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

با نوشابه بشورشون

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نمیشه اخه این دلیله خیلی ضایعه!!اینهمه آدم طلادارن!!!شماخودت طلاداشته باشی حاضری به این دلیل دربیاری ...

والا نمبدونم اخه من کلا فضولیای مردمو جواب نمیدم خودم هم طلا نمیخرم و نمیندازم چون خوشم نمیاد

خب بگو شوهرم قبلا پول قرض کرده بود الان باید پس میدادیم با شوهرتم هماهنگ کن

نمیشه اخه این دلیله خیلی ضایعه!!اینهمه آدم طلادارن!!!شماخودت طلاداشته باشی حاضری به این دلیل دربیاری ...

آره من بیرون از خونه به جز حلقه نمیندازم تو باشگاه و استخر همونم نمیندازم 

هفته پیش هم دخترخاله دوستم رو تو.خونه خودش خفه کردن طلاهاشو بردن دور از جون شما

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید