2777
2789
عنوان

بالا بودن گلبول سفید خون

5120 بازدید | 10 پست

بچه ها من اسهال شدم دکتر رفتم برام ازمایش کامل خون نوشت و ادرار و اینا گلبول سفید خونم باید 10  میبود ۱۱.۵ بود  اخه ماه قبل که از داده بودم ۹ بود  نشون ندادم ب دکترم روزای زوج هست خیلی ترسیدم اخه عفونت ادراری هم دارم 😔  ممکنه گلبول سفیدم به خاطر این بوده باشه خیلی میترسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما بدنت عفونت داره واسه همین دستگاه ایمنی شما درحالت فعال قرار  داره واسه همینم گلبولهای سفیدتون بالاس پس این نشونه خوبیه چون سیستم ایمنی بدنتون سالم وفعاله اگر بی دلیل گلبول سفید بالا باشه جای بررسی داره

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
عزیزم شما بدنت عفونت داره واسه همین دستگاه ایمنی شما درحالت فعال قرار  داره واسه همینم گلبولهای ...

مرسی عزیزم 😔 خیلی نگران بودم ترسیدم اخه تو اینترنت زده سرطان خون 

مرسی عزیزم 😔 خیلی نگران بودم ترسیدم اخه تو اینترنت زده سرطان خون 

نه عزیزم نگران نباش دور از جونت حتی با یه تب ساده هم گلبول سفید میره بالا اگر همون موقع آزمایش بدی

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
نه عزیزم نگران نباش دور از جونت حتی با یه تب ساده هم گلبول سفید میره بالا اگر همون موقع آزمایش بدی

اره من اسهال شدم همون موقع دادم ازمایشو و یکمم تب داشتم 

برعگس شما برامن پایین.۲ولی اتفاقی برام نیفتاده.

وقتی بدن با با علتی بجنگه تعداد گلبولا میره بالا.

عفونت برطرف شه سطح گلبولا نرمال میشه

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
برعگس شما برامن پایین.۲ولی اتفاقی برام نیفتاده. وقتی بدن با با علتی بجنگه تعداد گلبولا میره بالا. ...

خیلی ترسیدم اخه نه مامانم واسه سرطان خون فوت کرد 😔😭

خیلی ترسیدم اخه نه مامانم واسه سرطان خون فوت کرد 😔😭

خدا رحمتشون کنه.

نگران نباش.من الان ۵سال برام تشخیص لکوپنی دادن.تازه هر روزم یه مرض جدید بهم میچسبونن.اما عمر دست خداست.امیدوارم سالم وشادباشی

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم