2777
2789
عنوان

سلام 🌷

80 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان حالتون خوبه 

البته تو این وضعیت.... 

بگذریم 

دوستان یه سوال داشتم در مورد مصرف سوخت سیاهدانه و عسل برای باردار شدن 

به چه مقدار؟ 

از روز چندم پریودی!؟ 

چند وعده در روز؟ 

و تا چه روزی از سیکل!؟ 

و آقا هم باید مصرف کنه یا نه!؟ 

واگ نیم کوب کنم و با عسل مخلوط کنم دیگ سمی نمیشه سیاهدانه!؟؟؟ 

و هر چی که در موردش میدونید دریغ نکنید 

ممنونم 

و لطفا اگ مقدور هس برا منتظرا هم دعا کنید 

🌸🌸🌸🍁🍁🍁🍁🍂

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میدونم وقتی سیاهدانه رو نیمکوب کردی همون موقع باید با عسل مخلوط کنی یعنی نباید سیاهدانه رو بصورت نیمکوب نگهداری کنی چون سمی میشه

نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند
فقط میدونم وقتی سیاهدانه رو نیمکوب کردی همون موقع باید با عسل مخلوط کنی یعنی نباید سیاهدانه رو بصورت ...

پس اگ هم با عسل مخلوط بشع هم بازم سمی میشه! 

ممنونم از جواب 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
پس اگ هم با عسل مخلوط بشع هم بازم سمی میشه!  ممنونم از جواب

نه با عسل مخلوط بشه دیگه سمی نیست،منظورم اینه وقتی نیمکوبش کردی سریع با عسل مخلوطش کن نباید نیمکوب شده رو بدون عسل نگهداری کنی،دکتر طب سنتی به مامانم گفته بود

نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند
نه با عسل مخلوط بشه دیگه سمی نیست،منظورم اینه وقتی نیمکوبش کردی سریع با عسل مخلوطش کن نباید نیمکوب ش ...

آهان خب پس اینطور خوبه 

ممنونم 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏