2777
2789
عنوان

یک شام مختصر

411 بازدید | 27 پست

ما شام حاضری داریم.سنگک با پنیر و خیار و گوجه و گردو

سنگک 2000 تومن

خیار نمیدونم

گوجه 5000 تومن

پنیر 9000 تومان

گردو بیست گرم 20000 تومن

وای این که جمعش از 35 تومن بیشتر میشه.

خوبه چلو کباب نخواستم بخورم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😲😲😲😲😲😲😲😲

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
ما بعد ی ماه مرغ خریدیم ی رون مرغ برا دونفر 

😲😲

نیم کیلو گوجه گرفتم۲۵۰۰ نیم کیلوبادمجون ۱۵۰۰ گوجه بادمجون پختم😁 اقتصادمقاومتی

نوش جان. خیلی خوشمزست. حیف که شوهرم دیگه سرخ کردنی لب نمیزنه. ولی عاشق بادمجون هستم.

پنیر چوپان خریدم ۶ تومن دیروز😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نوش جان. خیلی خوشمزست. حیف که شوهرم دیگه سرخ کردنی لب نمیزنه. ولی عاشق بادمجون هستم.

مرسی عزیزم منم اتفاقاخیلی بادمجون میدوست😁

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
خب یه کیلو گوجه و خیار و یه بسته پنیر که یه شبه نمیخوری عزیزم 😂

آره درست گفتی. چند وعده میشه.

ما شبا بیشتر همین چیزا رو میخوریم .بخدا سالمتر هم هست. 

شوهرم کبد چرب گرفته فقط غذاهای ابپز و بدون چربی

عزیزم مگه یه کیلو پنیر و گوجه رو یه شبه میخورین😐

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت