2777
2789
عنوان

هرکی دلتنگ امام رضاست بیاد تایپکم

126 بازدید | 24 پست

السلام عليک یا علی بن موسی الرضا 

سلام دوستای خوبم، خوشحالم که به تایپکم سر زدید،من به نیت حاجتی که دارم این تایپک رو تا جمعه تکرار میکنم،امیدوارم هرکی مياد اينجا و امام رضا رو صدا ميزنه حاجت روا بشه... ازتون ميخوام ته دعاهاتون و اونجا که دلتون ميره پیش امام رضا،به امام رضا بگید منو به زودی حاجت روا کنه و اونيکه تنهام گذاشت رفت معجزه بشه و برگرده،از همتون ممنونم، التماس دعای فراوون 

یارب نظر تو بر نگردد.

وای ممنون خیلی دلم میخواد برم پابوسش قربونش برم

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

من   خیلی دلتنگم 😢😢😢😢😢

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم خیلی دلم تنگ شده

هرکیم جدیدا میره میگه همش چرا یاد توایم

بعد من مادرجونم حالش خوب نبست نمیشه بریم:(

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

عزیزم انشالله حاجت روا بشی برات دعا کردم ممنون بابت تاپیک خوبت برای چند لحظه چشمامو بستم و با امام رضا از ته دل حرف ز دم

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
وای منم خیلی دلم تنگ شده هرکیم جدیدا میره میگه همش چرا یاد توایم بعد من مادرجونم حالش خوب نبست نمی ...

الهی مادرجون زود خوب بشه و همه با هم برید پیش امام رضا،الهی آمین 

یارب نظر تو بر نگردد.

برامنم دعاکن بحاجتم برسم برم مشهدازاونجابرم بانه

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ
الهی مادرجون زود خوب بشه و همه با هم برید پیش امام رضا،الهی آمین 

مرسی عزیزم ایشالله حاجت شما هم برآورده بشه

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
عزیزم انشالله حاجت روا بشی برات دعا کردم ممنون بابت تاپیک خوبت برای چند لحظه چشمامو بستم و با امام ر ...

قربونت عزیزم، من خیلی روسیاهم پیش خدا و امام رضا، اما از امام رضا ميخوام حاجتمو بده،ممنون که دعام کردی، به انرژی مثبت دعاهاتون نیاز دارم،بگو امام رضا کمکم کنه 

یارب نظر تو بر نگردد.
ان  شاء الله حاجت روا بشی عزیزم 😍 بچه محل امام رضا  (ع) برات دعا میکنم❤

بچه محل امام رضا قدر خودتو بدون  رفتی حرم برا ازدواج و کار همه جونها دعا کن برا منم دعا کن

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
براتون دعا میکنم شمام برای من دعا کنید بزودی مادربشم

عزیزم برات حمد خوندم،انشالله به زودي مادر بشی و خدا يه نی نی سالم و خوشگل بهت بده،الهی آمین 

یارب نظر تو بر نگردد.