2777
2789
عنوان

گدا

150 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.

این روزا خیلی آدم محتاج زیاد شده.

روزی نیست که دو الی سه تا آدم آبرومند تقاضای کمک مالی نکنن.میاند دفترم.

منم بهشون میگم شرمنده خودم هم بدهی دارم و اجاره هام عقب افتاده .وضعیت اقتصادی ناجوره. صدقه ای که روزانه رد میکنمو میدم بهشون.ولی ناچیزه. 

بنظر شما چی بگم که زود برند و نرنجند؟ چه جمله یا بهانه ای؟ 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

به کسی که میشناسی کمک کن، نه هر کسی

به اینا هم بگو همینو بگو

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کسی که میشناسی کمک کن، نه هر کسی به اینا هم بگو همینو بگو

نه نمیشناسم. از دم در تابلو ها رو نگاه میکنن میاند داخل فکر میکنن داریم پول پارو میکنیم. توش خودمونو کشته بیرونش مردمو.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

آخه یه حدیث هست یادم نیست از کیبود که میگه به سائل کمک کنید حتی اگر سوار بر اسب باشد.

من صدقه ی کمی میدم ولی تعداد گدا ها زیاده هر روز دو سه تا میاند. 

آخه یه حدیث هست یادم نیست از کیبود که میگه به سائل کمک کنید حتی اگر سوار بر اسب باشد. من صدقه ی کمی ...

بعضیا هم فک میکنن با پولداریم،مدام میزم دم دفتر شوهرم درخواست پول برا محک، برا خودش ، برا .... نمیدونن که اوضاع اونط‌ر نیست که میبینن😐😐😐😐

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

بعضیا هم فک میکنن با پولداریم،مدام میزم دم دفتر شوهرم درخواست پول برا محک، برا خودش ، برا .... نمیدو ...

دقیقا.