2777
2789

کیلویی ۱۵ تومن من گرفتم زمان پختش زیاده حدود ۲ ساعت مزشم یکی دو بار بخوری عادت میکنی یکم حالت چسبناک داره البتهدمن فقط کته درس میکنم ابکش نمیدونم

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم ما اکثر اوقات برنج قهوه ای استفاده میکنیم .مزه ش عالیه اونو که بخورید دیگه برنج سفید براتو ...

چقدر عالی ..از کجا بخرم؟بسته ایه یا کیسه؟چه مارکی و کیلو چند

اره عزیزم ما اکثر اوقات برنج قهوه ای استفاده میکنیم .مزه ش عالیه اونو که بخورید دیگه برنج سفید براتو ...

چطوری درست میکنین من برنج قهوه ای بهم نمیچسبه با اینکه مارک گلستان هم میگیرم 

آره من گلستان می خرم. آخرین بار 900 گرمی فکر کنم 17/5 خریدم. خوشمزه است همون برنج ایرانیه فقط یک لایه از سبوسشو برنداشتن که باعث میشه قهوه ای بشه پخته بشه کرمی رنگ میشه. من که دوست میدارم. البته در حد رژیمی باید بخوری چند قاشق چون زود سیرت می کنه.

چطوری درست میکنین من برنج قهوه ای بهم نمیچسبه با اینکه مارک گلستان هم میگیرم 

من همیشه برای دوپیمانه برنج قهوه ای سه پیمانه آب میریزم و مقداری نمک و روغن کنجد .روغن کنجد خیلی عالی میکنه پختش رو .و اینکه همیشه که تو قابلمه میریزم و نمک و روغن میریزم میزارم دو تا سه ساعت بمونه تو همون قابلمه بعد زیرش رو روشن میکنم با شعله متوسط .موقع پخت هم چند بار به هم بزن تا ته دیگ خوبی داشته باشی .آبش که تموم شد دور برنج رو با قاشق کمی جمع کن و بعد زیرش رو کم کن تا حسابی دم کنه .عالیه .خالی خالی خوردنش هم مزه میده