2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اولا تا مدتها پست ران پا به شدت درد ميگرفت بعد زِد به كمرم و الان همه به پام و وسط پام در حدي كه نمي ...

دقیقا من همین بودم پشت ران پام ی حالت گرفتگی بود بعدش شد پشت پایین پام بعدش کمرم قسمت پایین وقتی زیاد بایستم اینطوری میشم.واس من اعصاب کمرم بوده بیشتر حالت افسردگیه ک خدارووووو شکر از خودم دور کردم

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

عزیزم جراح نمینویسه ام ار ای .خوم دوهفته پیش این مراحلو انجام دادم.ارتوپد نوشت ام آر آی .بعد بردم جوابشو نشون دادم گفت باید جراح ببینه رفتم که گفت باید عمل بشی .البته واسه شما شاید به جراحی نیاز نباشه کلی باید تو دستت ام آر آی داشته باشی تا دقیق بهت بگن چیکار کنی

عزیزم جراح نمینویسه ام ار ای .خوم دوهفته پیش این مراحلو انجام دادم.ارتوپد نوشت ام آر آی .بعد بردم جو ...

مشکل من تنگی کانال نخاعی بود که گفتن عمل و پلاتین نیاز داره .ولی واسه شما .یا درد سیاتیک یا از اعصابتون هست .بازم پیگیر باش

تجربه‌ای عالی با دکتر مهرشاد نمازی داشتم. هم تشخیصشون دقیق بود و هم روند درمان بسیار مؤثر و سریع پیش رفت. الان بعد از چند جلسه فیزیوتراپی و تمرین، تقریباً هیچ دردی ندارم