2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هارلی جون تاپیک علی دایی یادت نره

نه عشقم میزنم 💔خیلی حالم گرفته هست ..

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
چرا فدات 

همسا ببخشید که با شما درد و دل میکنم چون از همه خسته شدم .به خدا از روز اول به قصد شادی اومدم حتی یه بار چیزی نگفتم بی احترامی نکردم حالا یه عده بی وجود عوضی  توی تاپیکای مختلف در موردم شایعخ میسازن خسته شدم میشه بهم بگی اگه جای من بودی چکار میکردی

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
فدات عزیزم  خوبی خوشی ؟  همه چی وقف مراده ان شاالله؟

قوربونت عزززيزم اره خوبه بدد نيست

تو چطوري خوبي خووشي 😍

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
همسا ببخشید که با شما درد و دل میکنم چون از همه خسته شدم .به خدا از روز اول به قصد شادی اومدم حتی یه ...

سکوت کن ببخش وبگذر

اونایی ک بی احترامی میکنن به شعور خودشون بی احترامی میکنن البته اگه دارن 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
همسا ببخشید که با شما درد و دل میکنم چون از همه خسته شدم .به خدا از روز اول به قصد شادی اومدم حتی یه ...

شما شاد باش و دیگران رو شاد کن 

خدا از نیت دل ها بیخبره

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
سکوت کن ببخش وبگذر اونایی ک بی احترامی میکنن به شعور خودشون بی احترامی میکنن البته اگه دارن 

فدات شم خیلی سعی میکنم خسته ام بخدادارم کم میارم