2777
2789
عنوان

دهن منو این جاری اوسکلم سرویس کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی بگو خوردم نمیان دهنتو بو کنن که😐😞 درضمن توصیه ام اینه اصلن نخوری بچه بیش فعال می ...

نه زياد خوردنش بيش فعالي مياره

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
به شوهرت بگو ک کندر در بارداری کم خونی میاره چ بدونم ی بهانه بیار  ولی اگر میخوای بچه ات صبور ...

سرکار😁شب میاد

شام تشریف بیارید جاری جونم😁

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
خوردم😁

اكه واقعا دوست نداري بخوري نخور

به شوهرت و به جاريت بگو خوردم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

مصرف کندر در بارداری

در 3 ماه دوم بارداری چون هر دارویی که مصرف کنید روی جنین اثر چشم گیری می گذارد. به همین دلیل مصرف کندر در این دوره توصیه نمی شود.
بهترین زمان برای مصرف کندر در بارداری، در ماه سوم باداری است. در این دوره به مدت 2 هفته روزانه به اندازه 1 نخود کندر بجوید. مصرف بیش از این مقدار و این دوره زملنی به هیچ عنوان توصیه نمی شود و مصرف بیش از حد این ماده سبب بیش فعالی کودک خواهد شد.

به هیچ عنوان در 2 ماه اول بارداری کندر مصرف نکنید.

اگر مادران باردار می خواهند بچه ای خوش اخلاق و آرام و با بهره هوشی بالا داشته باشند ما توصیه می کنیم از میوه «به» برای این منظور استفاده کنند که علاوه بر نکاتی که گفتم مقوی قلب نیز است و هیچ عارضه جانبی دیگری نه برای مادر ونه برای جنین در پی ندارد. و اینکه صرف اینکه دیگران چه گفته اند و مصرف چه ماده ای باعث باهوش شدن بچه می شود به حرف آن ها تکیه نکنند.

اوه خواهرشوهرمم دهن منو اون جاریمو دراین زمینه سرویس کرد درحدی که گرفت اورد برامون اماهیچکدوم نخوردی ...

خخخ

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐

بگو چشم میخورم

ب شوهرتم بگو بخره،اگه پیگیرش بود هر روز یکمشو بنداز دور😐😐

ولی بنده خدا جاری خوبی ت رو میخواد بش نگو اوسکول😐

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!