2777
2789
عنوان

دهن منو این جاری اوسکلم سرویس کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 74 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بگو دوست ندارم....منم خونواده شوهرم خیلی گفتن ولی نخوردم چون واقعا بدم میاد...تازه ادعا داشتن هوشو زیاد میکنه حالا دختر من بی کندر از بچه های اونا باهوشتره و بااینک دوسالشه از بچه های اونا ک دیگ امسال پیش دبستانی میرم چی بیشتر بلده مثلا صلوات و توحید و شعر...

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

الان چون خانمای باردار فولیک اسید و مولتی ویتامین مصرف میکنن نیازی به کندر نیست . ولی مادرم سر من کند خورده و من به مقدار زیادی باهوش تر از خواهر و برادرمم . بیش فعالم نبودم

و خدایی که به شدت کافیست ... 
وای نخوری ها چن روز پیش مطب دکترم بودم یه خانومه اومده بود بیچاره کم‌ مونده بود گریه کنه از دست پسرش ...

منم همینو میگم انقد ک ماها مولتی ویتامین میخوردیم دیگه نیاز نیست والا

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐

سلام عزیزم من جاری تم نی نی سایت دارم 

کندر بخور فدات بشم انقدرم به من بد و بیراه نگو

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

به شوهرت بگو ک کندر در بارداری کم خونی میاره چ بدونم ی بهانه بیار 

ولی اگر میخوای بچه ات صبور بدنیا بیاد بهارنارنج بخور 

اینجانب ...جاری 

شوهرت کجاست تا بهش بگم 

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم 
الکی بگو خوردم نمیان دهنتو بو کنن که😐😞 درضمن توصیه ام اینه اصلن نخوری بچه بیش فعال می ...

زیاد نباید بخوره دوز مخصوص داره از۱تا۳ماهگی مجازه بخوره اونم روزی دونه اندازه فدس مث قرص بخوره

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز