2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دو ماه  می خوام گوجه بخرم ولی اصلا نیست هر سال خودم رب درست می کنم و همیشه عالیه حتی نمیتونم از این ربع قوطی ها بخورم رب خودم خیلی بهتره الان گوجه نیست بخرم دارم دیوونه میشم

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
عزیزم من اهوازم ۱۰ گفت نخریدم

میشه بپرسم کجای اهواز؟

نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند

عزیزم میتونی به جای رب زمانی که پیاز رو تفت دادی و پیازداغ گرفتی زردچوبه رو یه مقدار بیشتر بریزی و تفت بدی و یه ربع آخر هم به جای رب گوجه  چندتا گوجه پوست بگیر رنده کن بریز توش رنگش خوب میشه یا گوجه با پوستش درشت خورد کن بریز توش   ما اینکارو م ی کنیم و رب نمیخریم

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

2790
2778
2791
2779
2792