pariiimah مدیر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 526 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 25 پست بچه ها قرص پروژسترون در اوایل بارداری باعث سینه درد میشه؟؟یا سینه درد ربط ب بارداری داره؟؟من هفته ۶هستم سینه هام ۵روز قبل پری درد میکرد هنوزم درد داره میخوام بدونم ب شیافت ربطی داره؟؟ خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خالهها 😍😍 1397/07/07 | 10:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariiimah مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 526 اره عزیزم.چهارشنبه رفتم.خداروشکر دکتر گفت که همه چی نرماله و قلبش تشکیل شده شما استرس تشکیل قلب نداشتی فدات شم خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خالهها 😍😍
گیسووووکمند عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 84 فقط میخوام بدونم ب شیافت ربطی داره یا نه عزیزم خب منم گفتم درد سینه ی چیزه طبیعی دربارداریه.نمیخواد نگران چیزی باشی واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی؟؟؟؟
گل_نازم عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 484 تکرر ادرار درد سینه ترشح سفید همین ببخشید عزیزم میپرسم ابکی بود ترشحت؟ خدایا فقط عاقبت به خیری پسرم ازت میخوام...امین
گل_نازم عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 484 من پنج روز ب پریودم مونده بود لکه بینی داشتم.ب رنگ قهوه ای چند ساعت بیشتر طول نکشید بعد که تون ... هیچ علائم دیگه ای نداشتی؟ خدایا فقط عاقبت به خیری پسرم ازت میخوام...امین
گیسووووکمند عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 84 شما استرس تشکیل قلب نداشتی فدات شم چراخب کلی استرس،داشتم.دستام یخه یخ بود کلی صلوات نذرکرده بودم.ولی خبخداروشکر مشکلی نبود واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی؟؟؟؟
pariiimah مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 526 ببخشید عزیزم میپرسم ابکی بود ترشحت؟ بله راستی من درجه حرارت بدنم بالا رفته بود و هنوزم داغم خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خالهها 😍😍
گیسووووکمند عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 84 هیچ علائم دیگه ای نداشتی؟ نه هیچی.فقط سینه هام درد میکنن. واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی؟؟؟؟
pariiimah مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 526 چراخب کلی استرس،داشتم.دستام یخه یخ بود کلی صلوات نذرکرده بودم.ولی خبخداروشکر مشکلی نبود خداااروشکر عزیزم واسه منم دعا کن مهربون پس این استرس ی چیز طبیعی🙈🙈 خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خالهها 😍😍
گیسووووکمند عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 84 خداااروشکر عزیزم واسه منم دعا کن مهربون پس این استرس ی چیز طبیعی🙈🙈 عزیزم انشالله که قلب نی نی توهم تشکیل شده.ف واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی؟؟؟؟
گیسووووکمند عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 84 الکی ب خودت استرس نده که برا نی نی ت مثل سم میمونه واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی؟؟؟؟
pariiimah مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 526 عزیزم انشالله که قلب نی نی توهم تشکیل شده.ف مرسی قشنگم انشالله❤️😍 خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خالهها 😍😍