2777
2789
عنوان

ویتامین دی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 30 پست

من دو ماه 1000 خوردم گفت مسمومیت میاره قطع کن 

حالا این ماه برام از نوشته ببینه نرمال شده 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
پس شما هم ک حدود ۲۷ هفته هستید هنوز دارید میخورید؟

اره عزیزم هنوزم میخورم 

چون خیلی ویتامین دیم پایین هست

مامانم فقط یه دونه کمتر از نرمالشه دکترش بهش امپول داده بزنه

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غربالگری اول ۳ بود . بهم  داد تا اول هفته ۲۸. بعد گفت قطعش کن. ولی تو کلسیم و پریناتال که میخور ...

آهان خوب پس من هنوز وقت دارم ترسیده بودم گفتم زیادی نباشه 

آخه دکترم این‌سری سرش شلوغ بود سرسری جواب داد 

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪

بچه ها شما هم تو 24 هفتگی براتون سونو نوشت؟ 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
من دو ماه 1000 خوردم گفت مسمومیت میاره قطع کن  حالا این ماه برام از نوشته ببینه نرمال شده  ...

منم میرم آز میدم انشالله ک نرمال شده

دکترم چیزی نگفت من زیر نظر دوتا دکتر هستم توی ۲ شهر ولی هیچ کدوم نگفتن آمپول فقط گفت قرص اونم گفتن د ...

منم اول 50 هزار میخوردم هر 2هفته یدونه بعد فهمیدم باردارم دکترم کرد 1000 روزی یدونه ولی واسه من سقط شد من باز همون هر دو هفته 50 هزاذ میخورم

خدایا شکرت 

بچه ها شما هم تو 24 هفتگی براتون سونو نوشت؟ 

من فعلا اول هفته ۲۰هستم 

سونو آنومالی ک دادم گفت یه سونو دیگه داری هفته ۲۴تا ۲۶

حالا برم دکتر ۲هفته‌دیگه فک کنم واسم بنویسه

آهان خوب پس من هنوز وقت دارم ترسیده بودم گفتم زیادی نباشه  آخه دکترم این‌سری سرش شلوغ بود سرسر ...

حواسش هست. من روزی ی ۵۰۰۰ میخوردم. فقر دی داشتم😃😃😃

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
برا من نوشت گفت بیست و هشت برو شونزدهم باید برم سونو اخ دلم تنگ شده ببینمش

عزیزززم منم هفته ی پیش مثل امروز دیدمش 

😍😍

عزیزززم منم هفته ی پیش مثل امروز دیدمش  😍😍

من اخرین بار انومالی رفتم دیدمش ک هیجده هفته بودم اونم دکتر بد اخلاق نزاشت درست ببینمش

عکسیم ک تزش گرفته اصلا معلوم نیست

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
من اخرین بار انومالی رفتم دیدمش ک هیجده هفته بودم اونم دکتر بد اخلاق نزاشت درست ببینمش عکسیم ک تزش ...

منم همون آنومالی دیدمش دکتر من عااالی بود یکی یکی میگفت این کجاشه این کجاشه

ولی قبول دارم عکس آنومالی واضح نیست چون تمرکز روی مغز و کلیه و ران و ایناست فقط ۱ عکس از چهره اش داده ۶ ۷ تای دیگه اجزای بدنشه

سلام ببخشید شماازمایش دادین ویتامین دی 3 چند بود؟؟؟؟؟

۳ بود

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...