2789
عنوان

شفای پسرم...

297 بازدید | 14 پست

سلام خانوم های محترم من مدتهاست خواننده خاموش هستم لطفا برای شفای پسرم دعا کنید که یقین دارم دعای دسته جمعی مستجابه فقط به امید دعای شما عضو شدم و تاپیک زدم ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاءالله كه خدا لباس عافيت تن پسرتون كنه و سلامتيش رو كامل بدست بياره

اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

پسرم بعد از زایمان دچار مشکل میشه و پرسنل بیمارستان آزمون مخفی کردن الان چهارساله هست ولی مستقل راه نمیره فعلا با واکر خواهش میکنم دعا کنید زودتر مستقل بشه و روپاهای خودش راه بره الهی امین

انشاالله خدا به بچتون سلامتي بده. 

انشاالله همه ي بچه ها سالم و سلامت باشن با خانواده هاشون.

اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

سلام عزیزم من براش سوره حمد خوندم ان شاالله که زودتر شفا پیدا کنه ختم سوره حمد بردارید خودتون براش شما مادرش هستید 70 تا تا براش بخونید دست بزارید رو پاش و بخونید

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

منم براش میخونم عزیزم با تمام وجودت از خداوند بخواه برو زیر آسمون بزرگش و دست بزار رو پاش و بخون خداوند بزرگه و رحمتش بی انتها حتما خوب میشه شک نکن 

نذر کن تو همین سایت نذر نمک خیلی از دوستان حاجت گرفتن

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد

الهی فدات بشم گلم

دلت رو وصل کن به اون بالایی و یقین داشته باش جاجت روا میشی...هیچوقت ناامید از رحمت خدا نباش

اللهم صل علی محمد و آل محمد

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

خانومی اگه ناراحتت نمیکنم میشه بگی موقع زایمان چه مشکلی رخ داده؟

آخه منم زایمان سخت داشتم،همش دلنگران پسرم هستم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...