2777
2789
پدر نداره. تک فرزند هم هست. از روی بیخیالی نبود تازه دوساله کار پیدا کرده. ماشین خریدیم.خیلی زحمت کش ...

فداتبشم پس زندگي رو بكام خودت تلخ نكن تو اگه بهترين مراسم رو هم بگيري باز هم همون مردم پشت سرت حرف ميزنن 

مراسم نگيري شايد اولش دوروبريات با اين توضيحاتي كه ميگي ميكن بايد بگيري نق بزنن اما بعدش فراموش ميشه مهم تو و همسرتي گلم 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
یا باید مراسم بگیرم و اینجا بمونم و شوهرمو 5 روز درماه ببینم یا مراسم نگیرم و برم پیشش پولو بدیم برا ...

خودت و شوهرت ازهمه چی مهمترین.به نظرمن لباس عروستو بپوش برو آتلیه عکستو بگیر.بعدم یه مهمونی خانوادگی بگیر و برو ماه عسل براخودت کیفشو ببر.دست آخرم پولی روکه میخوای بدی عروسی هرچقدرم خرج کنی بازم بعضیاازیه چیش ایراد میگیرن رو برو خونه رهن کن پیش همسرت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم اگه بخاي حرف مردم تاثير داشته باشه روت تا اخر عمرت بيچاره اي..گذشت زماني كه تو زندگي هم دخالت ...

من خواهرم همینکارو کرد.تنها عروسی بود که بالذت هربار فیلمشو میبینه باهم میشنن چندروزی یه بار فیلمشونو میبینن بعداز پنج سال.دق هی چیزم نخورد.

پدر نداره. تک فرزند هم هست. از روی بیخیالی نبود تازه دوساله کار پیدا کرده. ماشین خریدیم.خیلی زحمت کش ...

خب پس اذیتش نکن، یه تور عروس کرایه کن مثلا پونصد تومن، یه آرایشگاه برو اونم نه از این‌گرونا اونم حدود پونصد تومن، برو آتلیه عکس بگیر بزن رو شاسی، بعدشم یه سفر مشهد برین و با حدود سه تومن زندگیتونو شروع کنین، بخدا من سه سال پیش عروسی گرفتم مفصل ولی الان بعد از سال هنوز پول دستمون نیومده فیلم عروسیمونو تحویل بگیریم🤣🤣 خو چه فایده خودمونو که دیگه نباید گول بزنیم

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
من خواهرم همینکارو کرد.تنها عروسی بود که بالذت هربار فیلمشو میبینه باهم میشنن چندروزی یه بار فیلمشون ...

واقعا کارِ خوبی کردند

همین مردمی که الان دور و بر استارتر میگن عروسی بگیر

فردا روز به مشکلی بخوره نه کسی میاد دستشو بگیره نه حتی احوالی ازش بپرسه

الان مراسم سبک هم خیلی هزینه داره  

خب اگر خيلي حساسي كه حتما عروسي بگيري بعد عروسي ميتوني تمام كادو هاتو طلاهاتو بدي براي رهن اگر خيلي دلت روي عروسي گرفتنه ورگرنه كه ميتوني بدي براي رهن و فقط يك اتليه بري 

بازم هرجور خودت ميدوني 

بالاخره ديگه پدر مادر خودتو همسرت سرويس طلا ديگه ميدن تازه بعضيا هم شاباش اينا ميدن نزديكا هم كادو ميدن همونا جمع كني پول رهن خونه در مياد

واقعا کارِ خوبی کردند همین مردمی که الان دور و بر استارتر میگن عروسی بگیر فردا روز به مشکلی بخوره ...

دقیقا.

اونیکه حرف میزنه تو سنگ تمومم بزاری حرفشو میزنه پس هیچکس و هیچ چی مهمتراز خودشون نیس.

من خواهرم همینکارو کرد.تنها عروسی بود که بالذت هربار فیلمشو میبینه باهم میشنن چندروزی یه بار فیلمشون ...

خب گلم خاهرشما شرايطش خوب بوده كه عروسي گرفته اين دوستمون شرايطش نيس مخصوصا با اين وضعيت اقتصادي واقعا عروسي ارزشش رو نداره 

خب گلم خاهرشما شرايطش خوب بوده كه عروسي گرفته اين دوستمون شرايطش نيس مخصوصا با اين وضعيت اقتصادي واق ...

عزیزم من نگفتم که عروسی گرفته.گفتم فقط رفتن آتلیه بعدشم رفتن ماه عسل.ولی عکس و فیلم آتلیش و رقص دونفرشون تو باغ انقدر قشنگ شده و توآرامش بوده که هنوزم بعدازپنج سال چندروزی یه بار باهمسرش میشینن بالذت فیلم دونفرشونو نگاه میکنن

استارتر مگه اقوام شما و همسرتون کادو نمیدن؟ فقط خاله ها و دایی ها و عموها و عمه‌های دو طرف رو دعوت کنین دیگه هر خونواده هم کم کم چون درجه یک هستن پونصد اینا میدن، اونو جایگزین پول عروسی کنین

ما خودمون نصف پول رهن خونمون از کادوها گیرمون اومد

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
عزیزم من نگفتم که عروسی گرفته.گفتم فقط رفتن آتلیه بعدشم رفتن ماه عسل.ولی عکس و فیلم آتلیش و رقص دونف ...

اهااا😅😅😅 پس اينكه خيلي عاااليههه😍😇الهي خوشبخت باشن 😘