ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پدر نداره. تک فرزند هم هست. از روی بیخیالی نبود تازه دوساله کار پیدا کرده. ماشین خریدیم.خیلی زحمت کش ...
خب پس اذیتش نکن، یه تور عروس کرایه کن مثلا پونصد تومن، یه آرایشگاه برو اونم نه از اینگرونا اونم حدود پونصد تومن، برو آتلیه عکس بگیر بزن رو شاسی، بعدشم یه سفر مشهد برین و با حدود سه تومن زندگیتونو شروع کنین، بخدا من سه سال پیش عروسی گرفتم مفصل ولی الان بعد از سال هنوز پول دستمون نیومده فیلم عروسیمونو تحویل بگیریم🤣🤣 خو چه فایده خودمونو که دیگه نباید گول بزنیم
تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
خب گلم خاهرشما شرايطش خوب بوده كه عروسي گرفته اين دوستمون شرايطش نيس مخصوصا با اين وضعيت اقتصادي واق ...
عزیزم من نگفتم که عروسی گرفته.گفتم فقط رفتن آتلیه بعدشم رفتن ماه عسل.ولی عکس و فیلم آتلیش و رقص دونفرشون تو باغ انقدر قشنگ شده و توآرامش بوده که هنوزم بعدازپنج سال چندروزی یه بار باهمسرش میشینن بالذت فیلم دونفرشونو نگاه میکنن
استارتر مگه اقوام شما و همسرتون کادو نمیدن؟ فقط خاله ها و دایی ها و عموها و عمههای دو طرف رو دعوت کنین دیگه هر خونواده هم کم کم چون درجه یک هستن پونصد اینا میدن، اونو جایگزین پول عروسی کنین
ما خودمون نصف پول رهن خونمون از کادوها گیرمون اومد
تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)