2777
2789
به نظرم مراسم بگیرین ولی جمع و جور،توقعت رو کم کن مراسم بگیر برو سر خونه و زندگیت

یا باید مراسم بگیرم و اینجا بمونم و شوهرمو 5 روز درماه ببینم یا مراسم نگیرم و برم پیشش پولو بدیم برا رهن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا باید مراسم بگیرم و اینجا بمونم و شوهرمو 5 روز درماه ببینم یا مراسم نگیرم و برم پیشش پولو بدیم برا ...

اتلیه باغ ارایشگاه برو ...ولی عروسی نگیر که پیش همسرت باشی

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
یا باید مراسم بگیرم و اینجا بمونم و شوهرمو 5 روز درماه ببینم یا مراسم نگیرم و برم پیشش پولو بدیم برا ...

چقدرشرایطت سخت شده اینجوری.نمیشه مراسم سبک بگیری بری پیش شوهرت؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من چیکار کنم؟بقیه ميگن بگیرید. مردم که با افزایش گرونی پول بیشتری نمیدن 

عزيزم اگه بخاي حرف مردم تاثير داشته باشه روت تا اخر عمرت بيچاره اي..گذشت زماني كه تو زندگي هم دخالت ميكردن..الان هركس بايد بفكر و مسئول زندگي خودش باشه ببينه چي بصلاحشه🙂🙂

من خودم ب خيليا اينجا پيشنهاد دادم اتليه برين فيلم و عكس اسپرت و عروس تو باغ داشته باشين حتي باهم برقصين تو همون فضاي باغ كه تو كليپ تون هم باشه كه فردا حسرت رقص دونفره و لباس نداشته باشين جفت تون 😊😊..بعدشم پول عروسي رو يا برين مسافرت يا پس انداز كنين ياهم  كلا نميخاد پول از جيب تون بره 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

پیشاپیش ی عالمه مبارکه آبجی خوبم 💞 الهی در پناه نگاه حضرت زهرا سلام الله علیها خوشبخت شی . 

ب نظرم عروسی مهم نیست ، برو سر خونه زندگیت . منم عروسی نگرفتم الحمدلله راضی ام.با عروسی تو این افزایش هزینه ها ، عقب می افتی

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

اگه میدونی واقعا نداره و خونوادشم کمک نمیکنن برو پیش شوهرت و به هیچ چیز دیگم فکر نکن، ایشالا واسه سالگرد ازدواج دست و بالتون باز میشه یه جشن خوب میگیری و لباس عروس میپوشی و اتلیه میری، ولی اگه میدونی از روی بی اهمیتی چار سال کشش داده و نتونسته پول یه عروسی ساده رو جور کنه نه....

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

برو پیشش عروسی یه شب ارزش نداره فقط اتلیه و ارایشگاه و لباس بگیره بقیه رو ول کن

اگه میدونی واقعا نداره و خونوادشم کمک نمیکنن برو پیش شوهرت و به هیچ چیز دیگم فکر نکن، ایشالا واسه سا ...

پدر نداره. تک فرزند هم هست. از روی بیخیالی نبود تازه دوساله کار پیدا کرده. ماشین خریدیم.خیلی زحمت کشه. اینجوری نیس