2821
2789
عنوان

شف فاطی 😆🙋🍴🍛🍖

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 51 پست
این راسته کته چاق کننده هست خب چی کار میکنی که روغن کم لازم داره اون فوت کوزه گری را بگو

کلا برنج نشاسته ست نشاسته هم قنده

ولی. وقت ابکشی یه سری املاح و نشاسته میره دیگه

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم کیک یاشیرینی توفردرست میکنه،میگه خشک میشه چرا؟

تو کاسه مسی آب بریزه همراه کیک بذاره داخل فر وقتی هم کیکش پخت تا۱۵ دقیقه بعد از پخت در فر رو باز نکنه

اون آب بخار میشه و  باعث نرمی کیک میشه

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
خواهرم کیک یاشیرینی توفردرست میکنه،میگه خشک میشه چرا؟

یه دماسنج درون فر تهیه کنن. درجه فر دقیق نیست.

شایدم شکر رو بیشتر میریزن.

اگه این مواردو رعایت کردن بازم خشک شد، هم زمان با پخت کیک یه ظرف آب جوش بذارن داخل فر.

خانمای کدبانو قرمه سبزیام جدیدا روغن نمیندازه.چجوری درست کنم؟

یه ساعت زودتر بذار بپزه یه نیم ساعت بذار خامدش باشه

لوبیات لعاب دار باشه 

روغن جامدم قشنگش میکنه

من لوبیا خریدم از رفاه خیلی بد بود همشو خوراک کردم واسه قورمه دوباره خریدم😢

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅

خانم شف😆😆 چه جوری نمک برنج آب کش  رو اندازه  کنیم 😢😢😢  من همیشه  برنج  آبکشی نمک نداره😞😞 آگه جوابم رو بدین  به دنیا  ممنون  میشم😘در ضمن موقع  خیس کردن نمک  میزنم  اما یا شور میشه  که مجبورم  موقع آب کشی  آب بگیرم  روش یا بی نمک کلا 😢😢😢

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
اونوقت ته دیگش خوب نمیشه که...

چرا خوب میشه اگر ته دیگ حتما برشته میخای پس همون موقع دم کنی بریزی حله میره پایین

من کیک میپزم وسطش پوک نمیشه خمیره میشه بگید دلیشلش چی میتونه باشه؟؟

همزدنت به یه جهت باشه 

در فرو زود باز نکن 

اردتو الک کن دو سه بار 

و اینکه بکینگ پودرتم خوب باشه

خانمای کدبانو قرمه سبزیام جدیدا روغن نمیندازه.چجوری درست کنم؟

شما خوب سرخش میکنی ؟؟ 

روغنشو کم نزن اصلا. بعد من شنیدم یه بارم از فریزر که درمیاری باید سرخ کنی بیشتر روغن بندازه. 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز