2821
2789
عنوان

شف فاطی 😆🙋🍴🍛🍖

570 بازدید | 51 پست

سلام خانوم کدبانوهای خوشگل من دوباره اومدم.

دو سری اینجا در رابطه با آشپزی پست گذاشتم خیلی خوب بود و استقبال شد و کلی از هم چیزای خوب یاد گرفتیم.

خانوما سوالاتتون رو درباره آشپزی و هنر پخت و پز بذارید ، تا جایی که بتونم و علمم یاری کنه جواب میدم. بقیه خانوما هم چک کنن سوال کسی بی جواب نمونه. اینجا قطعا بانوان باتجربه تر از منم هست. فقط خواهشی که دارم دستور غذا نخواید که واقعا سخته تایپ کردن اونهمه متن و نکاتش. و زمان بره.همین در حد سرگرمی با هم حرف میزنیم😊😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرم کیک یاشیرینی توفردرست میکنه،میگه خشک میشه چرا؟

اگر تمام اندازه های مواد اولیه درست باشه احتمالا یا دمای فرشون خیلی بالاست یا زمان پخت از حد مناسبش بیشتر شده. اندازه ها رو رعایت کنن😊

سلام چی کار کنیم برنج میپزیم کمتر روغن بخواد البته کته

به نظر من برنج کته رو روغن هم نزنید میشه.

من خودم  به3 پیمانه برنجم یک قاشق غذاخوری روغن پخت و پز میزنم و اصلا خشک نمیشه خیلی هم خوب میشه.

خواهرم کیک یاشیرینی توفردرست میکنه،میگه خشک میشه چرا؟

همه فرا180 شون دقیق همون180 نیست باید دمای کمترم امتحان کمه و زمانشم باید تست کنه بیاد دستش بعد از نیم ساعت در فرو باز کن ببین چاقو بزنه خمیره یا پخته ولی دمارو مثلا بذاره170 تست کنه45دقیقه

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
چرا کیک بعد از پخت تو فر گنبدی شکل میشه

اینکه خوبه اصلش همینه

ولی اگر قنادیارو میگی اب جوش میریزن بجا شیر 

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
به نظر من برنج کته رو روغن هم نزنید میشه. من خودم  به3 پیمانه برنجم یک قاشق غذاخوری روغن پخت و ...

این راسته کته چاق کننده هست

خب چی کار میکنی که روغن کم لازم داره اون فوت کوزه گری را بگو

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
چرا کیک بعد از پخت تو فر گنبدی شکل میشه

احتمال اینکه فرتون بیش از حد دآغاز شده باشه هست. ینی بیشتر از نیم ساعت داغ شده.

و اینکه مواد کیک رو در مرحله آخر زیاد هم زدید. 

هم زدنتونم باید به صورت دورانی باشه.

سلام چی کار کنیم برنج میپزیم کمتر روغن بخواد البته کته

ابش که کلا کشیده شد و خواستی دم کنی بذاری روغن بریز 

یا بذار روغنشو اخر سر وقت کشیدن بریز رو برنج پلوپزی که جواب میده کته رو نمیدونم

با اجازه فاطیما جان

من حالم بده دارم خودمو سرگرم میکنم ببخش وسط تاپیگت دخالت کردم

احتمال اینکه فرتون بیش از حد دآغاز شده باشه هست. ینی بیشتر از نیم ساعت داغ شده. و اینکه مواد کیک رو ...

داخل سولاردوم میشه همون چیزایی رو پخت که توی فر میشه پخت؟من سولاردومم مدیا هستش نمیدونم میشه یانه بلدم نیستم کارکنم باهاس 

باردارنیستم🙂خدایامحتاجم به چیزی به اسم معجزه ...
این راسته کته چاق کننده هست خب چی کار میکنی که روغن کم لازم داره اون فوت کوزه گری را بگو

بله کته چاق کننده هست ولی فوایدش خیلی بیشتر از آبکشه.

فوت نداره عزیزم شما برنجتو خیس کن نسبت برنج و نمک رو 3 به 1 در نظر بگیر. مثلا اگر 3 پیمانه برنج داری 1 ق غ روغن بزن.

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز