2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 56 پست
چجوری عزیزم بهم بگو.البته۴۹روز پریود نشدم😔

خب اگ پریود نشی دلیلش حامله شدنت نیس.ازمایش نرفتی؟؟

ختم اقای حق شناسو بلدی؟

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

میگن مردم یه کشوری اگه تو راه خواستگاری راهب و زن حامله ببینن دیگه نمیرن خواستگاری ولی اگه جک و جونور ببینن به راهشون ادامه میدن. 😃 نمی دونم تصورشون از انسان چیه که ازدواجو با دیدن انسان بد شگون میدونن با دیدن حیوون خوب. فکر کنم اتریش بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان خودم خیلی دلم گرفته و حالم خرابه. میدونم ک یه روز همه چی عوض میشع و همه چی خوب میشع.ولی تحم ...

من اميد ندارم كه روز خوبي بياد

خسته شدم از اين زندگي

دلم ميخواد تنهاي تنها زندگي كنم

جايي كه هيشكي منو نشناسه

حالم خيلي بده، اينروزا فقط پشت ير هم بد مياد برام

من اميد ندارم كه روز خوبي بياد خسته شدم از اين زندگي دلم ميخواد تنهاي تنها زندگي كنم جايي كه هيشك ...

میشع بگی چی شده؟

مجردی؟

میشع بگی چی شده؟ مجردی؟

دارم طلاق ميگيرم از شوهرم، هنوز با درد طلاق كنار نيومده بودم كه چند روز پيش بابام سكته كرد الان تو بيمارستانه

دارم از تنهايي ميميرم، دلم از غصه دارم ميتركه

اصلا طاقت ندارم بابامو رو تخت بيمارستان ببينم

دارم طلاق ميگيرم از شوهرم، هنوز با درد طلاق كنار نيومده بودم كه چند روز پيش بابام سكته كرد الان تو ب ...

وای بمیرم .اره واقعا ادم دوس داره خودش هزارتا درد داشته باشع ولی باباش سالم باشه.همه چی درس میشع عزیزم.

صب ک پاشدم نمازبخونم دورکعت نماز سلامتی برا بابات میخونم ایشالا زودی خوب شه

خب اگ پریود نشی دلیلش حامله شدنت نیس.ازمایش نرفتی؟؟ ختم اقای حق شناسو بلدی؟

نه ازمایش نرفتم..نه ختم اقای حق شتاسو نمیدونم.ایشون کی هستن؟؟

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.
دارم طلاق ميگيرم از شوهرم، هنوز با درد طلاق كنار نيومده بودم كه چند روز پيش بابام سكته كرد الان تو ب ...

عزیزم ایشالا شفا پیدا میکنه پدرت خاطرات تلخ همسرت رو هم کم کم فراموش میکنی و شادیات شروع میشه

نه ازمایش نرفتم..نه ختم اقای حق شتاسو نمیدونم.ایشون کی هستن؟؟

تو ک انقد منتظر مامان شدنی چرا انقد بی اعتنایی؟؟فردا حداقل یه بی بی چک بگیر.انشالا ک مثبته.

ختم اقای حق شناسو بزن تو نت بزات میاد.خیلی مجربه تو همین نی نی سایت خیلیا گفتن ک ازش جواب گرفتن.شما هم انجام بده انشالا امام حسین صداتو بشنوه.البته یه ساعت طول میکشه هرروز..منم انجام دادم اخراشه ولی هنوز حاجتمو نگرفتم

ولی ختم نادعلی واقعا جواب گرفتم