2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 56 پست
زندگي اونقدام جدي نيست جدي گرفتينش بيخيال همه چيز

اره خیلیا زندگی رو جدی نمیگرین .کاش منم میتونستم

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم برات عزیزم.من هنوز مجردم ولی همیشه برا اونا ک بچه دار نمیشن خییلی دعا میکنم از ته دل دعا میکنم ...

خدانکنه عزیز دلم...قربون دل مهربونت خیلی دلم گرفته خیلی محتاج دعا ام خداکنه زود مامان بشم😫😭😭😭😭

انشاالله یه شوهر خوب نصیبت بشه 😍خوشبخت بشی اینم دعا من واس شما دوست عزیز

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.

[QUOTE=70219165]هي دارم اينو با خودم تكرار ميكنم ولي اروم نميشم اخه چقد خودمونو بزنيم به بيخيالي[/QUOTE]

توزندگي هردر دي ك ميكشيم يه نوع زخمه،پس با زخمت ورنرو كه بازبشه بيشتر ،مث كاري ك الان داري ميكني سراغ زخمت نرو ب هيييچ وجه همين وبس

صافی مو‌بدون موادشیمیایی،با اتو سنگ معدن انجام میدم. 
خدانکنه عزیز دلم...قربون دل مهربونت خیلی دلم گرفته خیلی محتاج دعا ام خداکنه زود مامان بشم😫😭😭😭😭 ...

قربونت برم عزیزم

یه معلم داشتم تو دبیرستان بچه دار نمیشد.بعد یه روز تو مدرسع یکی از دانش اموزا بخاطر مامان نشدنش بهش سرکوفت دادبیشتر از خودش من دلم گرفت از اون ب بعد همیشه اولین دعام بچه دارشدن معلمم بود.روز تاسوعا دیدمش دخترش تقریبا یه سال و نیم داشت یه دختر تپل سفید....همین ارزو رو برا شما هم دارم

[QUOTE= 70219165 ]هي دارم اينو با خودم تكرار ميكنم ولي اروم نميشم اخه چقد خودمونو بزنيم به بيخيالي[/ ...

اخه هنوز خيلي تازست زخمم

زخم رو زخم خوردم، كاش فقط دردم يكي بود

كاش حداقل بدبختيا همه با هم نميومدن

فرصت ميدادن آدم نفس بكشه

خانما میگن دلفینا تنفسشون دست خودشونه هر بخوان دیگه نفس نمی کشن. میگن فیلا هم خاله های بدجنسی ان بچه ...

😂😂😂😂فیله خیلی باحال بود

قربونت برم عزیزم یه معلم داشتم تو دبیرستان بچه دار نمیشد.بعد یه روز تو مدرسع یکی از دانش اموزا بخاط ...

مرسی فدات شم.اره خیلی بده دیگه همه صداشون در اومده ولی من به کسی نگفتم مشکلم حتی مامانم خیلی دارم عذاب میکشم همه جور ازمایش اینا دادیم مشکلی نیست ولی نمیشه 

اخه هنوز خيلي تازست زخمم زخم رو زخم خوردم، كاش فقط دردم يكي بود كاش حداقل بدبختيا همه با هم نميومد ...

من الان خودم خیلی دلم گرفته و حالم خرابه.

میدونم ک یه روز همه چی عوض میشع و همه چی خوب میشع.ولی تحمل ندارم سختی های الانو تحمل کنم تا ب اون روز خوب برسم

مرسی فدات شم.اره خیلی بده دیگه همه صداشون در اومده ولی من به کسی نگفتم مشکلم حتی مامانم خیلی دارم عذ ...

میخای یه ختم برداری.بعد از پریودیت..ک انشالا تا وقت پریودیه بعدی دیگ حامله باشیو پریود نشی ک ختمتو تمومکنی

میخای یه ختم برداری.بعد از پریودیت..ک انشالا تا وقت پریودیه بعدی دیگ حامله باشیو پریود نشی ک ختمتو ت ...

چجوری عزیزم بهم بگو.البته۴۹روز پریود نشدم😔