شاید بعضی حرفام شاد نباشن ولی میگم . مثلا میدونستین دلیل ارزونی بعضی جنسای هندی و چینی به خاطر اینه که اونا تقریبا حقوق نمی گیرن! و در ازای حقوق ناچیز کار میکنن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدانکنه عزیز دلم...قربون دل مهربونت خیلی دلم گرفته خیلی محتاج دعا ام خداکنه زود مامان بشم😫😭😭😭😭 ...
قربونت برم عزیزم
یه معلم داشتم تو دبیرستان بچه دار نمیشد.بعد یه روز تو مدرسع یکی از دانش اموزا بخاطر مامان نشدنش بهش سرکوفت دادبیشتر از خودش من دلم گرفت از اون ب بعد همیشه اولین دعام بچه دارشدن معلمم بود.روز تاسوعا دیدمش دخترش تقریبا یه سال و نیم داشت یه دختر تپل سفید....همین ارزو رو برا شما هم دارم
بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
خانما میگن دلفینا تنفسشون دست خودشونه هر بخوان دیگه نفس نمی کشن. میگن فیلا هم خاله های بدجنسی ان بچه خواهرشونو تو گله میزنن همش مادره باید حواسش به بچش باشه
قربونت برم عزیزم یه معلم داشتم تو دبیرستان بچه دار نمیشد.بعد یه روز تو مدرسع یکی از دانش اموزا بخاط ...
مرسی فدات شم.اره خیلی بده دیگه همه صداشون در اومده ولی من به کسی نگفتم مشکلم حتی مامانم خیلی دارم عذاب میکشم همه جور ازمایش اینا دادیم مشکلی نیست ولی نمیشه