2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی و قطع پری

| مشاهده متن کامل بحث + 526215 بازدید | 8195 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوم گلی
یکشنبه باید پری می شدم اما هنوز که خبری یست در ضمن تمام علائم پری رو دارم .دیشب خیلی کمردرد داشتم یه کم هم مثل ماهیچه گرفتن دلم درد می کرد یه چیزی تو دلم سفت شده بود عین نیم دایره جلو شکمم درد می کرد .حالت گرفتگی ماهیچه
ای بابا نکنه این تاپیک طلسم شده باشه ؟هر کی دفعه اول میاد دیگه پیداش نمی شه ؟نکنه کسی در کمین نشسته و هر کی وارد میشه رو قورت میده(آدمک بدجنس)
به هرحال من که اصلا غمم نیست اصلا هممنتظر هیچ کدومتون نیستم (غمگین)
فرشته جان سلام خوبی عزیزم منم 2 روز از موعد پری گذاشته امروز بی بی چک گذاشتم منفی بود خلاصه عصبانی شدم و رفتم از دادم جوابش بعد اظهر میاد واسم دعا کن خدا بهم یک نی نی سالم بده و مثیت باشه در ضمن من یک بار مامان شدم ولی متاسفانه در سن 27 روزگی پسرم پر کشید و رفت واسم خیلی دعا کنید
البته من 3 روز پیش یک بی بی چک گذاشتم منفی بود اولش زود انداختمش دور ولی بعد از 3 ساعت از سر کنجکاوی رفتم یک نگاه بهش انداختم دیدم مثبت شده در ضمن همون روز من اول صبح کمی تب و لرز و حالت تهوع داشتم خیلی نگرانم میترسم چیزی شده باشه حاملگی پوچ چیه؟کسی میدونه خیلی نگرانم کمکم کنید
سلام عسلی . انشالله که دلت شاد شاد میشه و جواب آز + هست .فقط باید قول بدی اگه مثبت بود بیای اینجا و خبر بدی
راستی اگه حرفای دوستان رو خونده باشی بوده کسی که بی بی چکش منفی بوده حتی تا 15 روز بعد از پری و آز واسه بار اول منفی اما بار دوم مثبت بوده
انشالله مال شما هم مثبت باشه
توکل بر خدا
مرسی فرشته جون حتما میام میگم دعا کن واسم.............من بارداری قبلیم 1 یا 2 روز از پری گذشته لود که 2 تا بی بی چک گذاشتم هر دو مثبت شد بعدشم از دادم بتام بالی 200 بود نمیدونم یعنی زود رفتم از دادم اخه از بس بی بی چک گذاشتم خسته شدم گفتم برم خیالمو راحت کنم وای به شو شو هنوز نگفتم.......