2777
2789
عنوان

نظرسنجی مبل

1364 بازدید | 39 پست

اگر برای جهیزیه قرار باشه سه دست مبل بگیرید و مبل زیر رو به اضافه تخت سنتی گرفته باشید .

مبل خریداری شده 

تخت سنتی

تعداد رای : 15
نظرسنجی
مبل راحتی قالی
2
13%
مبل پته
0
0%
مبل سلطنتی و مصری و ...
13
86%
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مبل راحتی قالی 

مبل پته 

مبل استیل یا نیمه استیل و ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبل قالى روفقط كرمان ديدم استفاده ميكنن

اره منم مامانم رفسنجانیه دیگه آش کشک خالمه باید ببرم

برا چی خریدی اونارو شبیه وسایل خونه مامان بزرگاس

دقیقا فکر کن خونه مامانبزرگه تا اعتراضم میکنم مامانم میگه ۳۲ سالمه جوون نیستم و ...

شمامگه ازدواج نکرده بودی؟!

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
دقیقا فکر کن خونه مامانبزرگه تا اعتراضم میکنم مامانم میگه ۳۲ سالمه جوون نیستم و ...

منم رفسنجانیم به زور مامانم یه سرویس پته بهم داده دنبال فرصتم جمعشون کنم مبل و....اصلا نمیتونم تحمل کنم

من نمی تونم فک کنم سه دست باید باشه. شرمنده😁😁

فکر کن داری میری تو‌ موزه باستان شناسی 😂

اره منم مامانم رفسنجانیه دیگه آش کشک خالمه باید ببرم

منم رفسنجانیم ولی استیل و راحتی خریدم پته هم داستم اما مبلشون نکردم

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش