2821
2789
عنوان

نظر شما چیه؟؟؟؟😕

147 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان‌.وقتتون بخیر

نامزدم یه سرمایه‌ای داره، میخواد باهاش یکاری راه بندازه ولی سر دوراهی مونده:

یکی اینکه دستگاه سنگین بخره خودشم خیلی علاقه داره..اخع پدرش چندساله تو این کاره و راضیه البته ن اینکه نامزدم خودش کار کنه راننده بذاره روش درامدش کم کم کم ماهی ده تومن هست

یکی هم اینکه بره تو کار عمده فروشی مواد غذایی که نمیدونم درامدش چطوره و تو شهرمون که نسبتا کوچیکه، چندتا عمده فروشی هست

نظر شما چیه؟؟؟اگه پیشنهاد دیگه دارین لطفا بگین ممنونم

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛

کاری که تجربه اش رو داره انجام بده 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاری که تجربه اش رو داره انجام بده 

اخع خود پدرش بهش گفته نیا تو کار ماشین سنگین...فکر کن به لاستیک چهار ملیونی رو چند روز پیش خریده ۲۳ ملیون😕😕😕😕

عمده فروشی بهتره اون ماشین سنگین خررررج داره دورازجون خطر تصادف داره هزینه خرابیه قطعاتشو داره و ...

اینم درسته عزیزم حساب کن یه لاستیک چارملیونی رو چند روز پیش خریده ۲۳ ملیون

شرایط مملکت بده واقعا نمبشه زیاد ریسک کرد واسه کار  خدا همراه همسرتون باشه

اره واقعا سخته تصمیم گیری

کار پدر رو ادامه بده و از تجربه پدر استفاده کنه

اخع پدرش خودش پیشنهاد داده گفته نیا دور دستگاه سنگین

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه