2777
2789
عنوان

عرق رازیانه

644 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من عرق رازیانه دارم که انقضاش واسه سال 95 هستش. بنظرتون عرقیات انقضای خاصی دارند ؟ نخورم؟ 

برای پریود شدن چجوری عرق رازیانه بخوریم؟ روزی چقدر؟ مرسی از همه کسانی که جواب میدن.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای جوشوندش یا خود دونش خیلی تحریک میکنه تخمدانها رو  عرقش و نمیدونم

من تنبلی دارم. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
خود رازیانه رو بجوشون  بخور با نبات خیلی خوبه عرق ها خاصیتی ندارن توشون اب و اسانس این چیزا می ...

قیمتش چقدره؟ شما نمیدونید؟ بعد چجوری بخورم؟ روزی یه بار؟ صبح شب؟ فرقی داره؟

من تنبلی دارم. 

ببین رازیانه از اون دسته چیزهای گیاهی هستش که مصرفش باید رو اصول باشه خیلی نخور عوارض داره.منم نمیدونستم تازه فهمیدم زیاده روی نکن

میل حنسی هم زیاد میکنه

خونریزی هم زیاد میکنه

lets go
ببین رازیانه از اون دسته چیزهای گیاهی هستش که مصرفش باید رو اصول باشه خیلی نخور عوارض داره.منم نمیدو ...

تا حالا استفاده نکرذم. اینجا شنیدم گفتم بخورم ببینم اثری داره؟

قیمتش چقدره؟ شما نمیدونید؟ بعد چجوری بخورم؟ روزی یه بار؟ صبح شب؟ فرقی داره؟

قیمتش مناسبه برید عطالری بگین به اندازه که میخواین بهتون بده بعضی هام بسته ای دارن .

زیاد روی نباید کرد در خوردنش

روزی ۱ لیوان تا ۴۰ روز میل کنید 

قیمتش مناسبه برید عطالری بگین به اندازه که میخواین بهتون بده بعضی هام بسته ای دارن . زیاد روی نباید ...

ممنونم. سپاس🌹

عزیزم رازیانه برای زن خیلی خوبه.

ولی تو دوران پریودی اثلا مصرف نکنین ولی تو غیر این دوران مصرف کنین خیلیم خوبه.

من ار حکیم خیراندیش شنیدم که اینقدر رازیانه رو میل کنید که توی سینه هاتون احساس پری کنید .

شبی هم یه استکان یا لیوان میل کنین عزیزم.

تو دوران بارداری هم بخورید چشمای بچه قشنگ میشه

عزیزم رازیانه برای زن خیلی خوبه. ولی تو دوران پریودی اثلا مصرف نکنین ولی تو غیر این دوران مصرف کنین ...

مرسی از راهنمایی شما. من تنبلی دارم و به زور دارو پریود میشدم مدتیه قطع کردم دو ماهه اثری از پریود نیست .گفتم روی بیارم به داروهای گیاهی.