2821
2789
عنوان

سیسمونی

127 بازدید | 11 پست

بچه ها من بچم اواسط اسفند بدنیا میاد.نمیدونم چه لباسایی براش مناسبن اونموقع و از هر سایز چن دست باید بگیرم.قراره رشت زایمان کنم اونجام اونموقع خیلی سرده.اگه میشه راهنمایی کنید بدونم چه لباسایی باید براش بخرم بدو تولدش.مثلا بیمارستان چی بپوشه تو خونه چی بپوشه

توي بيمارستان يه دست كه تنش مي كنن بعدم چون سرده حسابي بپوشونش چند دست لباس و از اين زير دكمه ايي ها هم بخر پهلو هاي بچه هم مواظب باش گرم بمونه 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آستین بلند ؟  بعدش زیر دکمه بپوشونم با شلوار؟

اول پوشك بعد زير دكمه كه پهلوهاي بچه كه وقتي بغلش مي كنن گرم بمونه بعدش يه بلوز و شلوار وقتي هم خواستي مرخص بشي كلاه بزار سرش توي پتو بپيچون

اره زير دكمه هميشه تا هوا خوب بشه اگه فقط بلوز و شلوار تنش باشه وقتي بچه رو بغل مي كنيد خدايي نكرده پهلو و شكمش سرد بشه سرما مي خوره توي خونه وقتي مهمون مياد يه بلوز و شلوار خوشگل تنش كن