2777
2789
عنوان

خانما یک لحظه

128 بازدید | 34 پست

سلام خانما سه روز پیش اینجا از شما دوستان مشورت گرفتم که پول دارم  وداره از ارزشش کم میشه حالا طلا بخرم یا نه اکثرا گفتید بخر منم رفتم دیروز خریدم ولی از دیروز به امروز ۷۰۰ تومن افت کرده از قیمتش نمیدونم برم زود بفروشم یا  نه نگه دارم  

اصلا یه جوریم 😥😥

ديگه دلو بزن به دريا نگه دار 

اينم ميشه عاقبت اينكه مياي به حرف كسايي كه نميشناسي گوش ميكني

٥٠بار گفتم اينجور وقتا برين پيش يه مشاور اقتصادي يا از كسي مشورت بگيرين كه ميدونين حاليشه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببر بفروش میاد پایین باید نمی خریدی پولت چن بود؟

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

والا میگن آبان دوباره گرون مشه طلا که پونصد تومنه ازدیروز ارزون نشده چراظررکردی؟؟

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ
۶ تومن داشتم چهارملیون نیمشو خریدم 

۶ تومنتو میزاشتی بانک انصار میشد ۱۲ میلیون هر ماه ۲۵۰ قسد میدادی

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
۶ تومنتو میزاشتی بانک انصار میشد ۱۲ میلیون هر ماه ۲۵۰ قسد میدادی

چجوری؟؟منم دارم وام میدن ۱۲تومن چندوقت باید بزارم میشه توضیح بدی؟؟

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ
آخه دیروز ۵۶۹ تومن بود اومد ۴۶۰ الان رفته رو ۵۰۰ بعدم به من با اجرت واینا داد 

طلابرای سرمایه گذرای روعزیزم بدون اجرت میخرن اخه طلای نو؟برای سرمایه گذرای؟؟واقعا خداقوت ولی دیگه نفروش نگه دارانشالله آبان سودکنی

چجوری؟؟منم دارم وام میدن ۱۲تومن چندوقت باید بزارم میشه توضیح بدی؟؟

باید دقیقشو از بانک بپرسی فقط ۶ تومنو میدونستم