cr7 مدیر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 عنوان خنما بياين زنداداشم | مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 58 پست سلام دوست جووونام ببينين زنداداشم چي گذاشته برام تو انيستاگرام ❤😃 من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست 1397/07/06 | 20:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Mona2 عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 13092 فكر كنم زنداداشش پاك كرده پستشو😐 ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
cr7 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
_دخترخوشبخت_ عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 180 چه قلبی گذاشتی برا زن داداشت معلومه ازون عروس خوباست😉 پشت هر عروس خوبی یه خواهر شوهر خوبه
غزل18 عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 1613 ااااا یکشنبه سالگرد عقدتونه😍😍?!!مال ما دوشنبه اس😒😒😒 آری آری😍پاییز فصل عاشقی😐😍😗تبریک میگم بهتون عزیزم خوشبخت باشید😍😍😍 پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌
نرگسِ_او عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 26085 نرگس کی بودی او 😎😂 من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
cr7 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 گذاشتم چقدر عجله دارين صبرکنيد لود شه خووووو من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
نرگسِ_او عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 26085 بریم👭 عه دستمو ول کن جلو بقیه زشته 😂🌷 من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
yasnayasan عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 3027 چه شیرین بازی دراورده اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نرگسِ_او عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 26085 صبر کنین منم بیام،اه😕 همه پشت سر من به صف 😁 من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
انالیا عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 1440 یه بار مادرشوهرم برام نوشته بود..همه میگن عروس مثل لیمو شیرین..آخر تلخ میشه...نمیگن که چاقو بهش میزنی وزخمش میکنی تلخ میشه شادی روح پدر وبرادرم صلوات....