2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صد در صد میاد پایین 

دلار رفت بالا چون دولت بودجه نداشت دلار رو وارد بازار کرد ب قیمت بالا حالا ک بودجه اش کامل شده شروع میکنه ب پایین اوردن قیمت دلار (البته این یک احتمال)

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
آخه تحریم های آبان چی میشه؟

خود روحانی هم گفت تحریم ها از شهریور شروع شده و اینکه ترامپ گفت ابان فقط ی نمایش و شو بود واسه اینکه روحانی مجبور ب دیدار بکنه و این کاملا از وضعیت جامعه مشخصه

ولی خب ریسکه دیگه باید ببینی چقدر قدرت ریسک داری و چقدر اهل ضرر و زیانی ایا تحمل داری اگر دلار شد 14 تومن ب پولت فکر نکنی یا نه یا اینکه اگر فروختی دلار شد 20 تومن میتونی بهش فکر نکنی و غصه نخوری 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
خود روحانی هم گفت تحریم ها از شهریور شروع شده و اینکه ترامپ گفت ابان فقط ی نمایش و شو بود واسه اینکه ...

نه قدرت ریسک که ندارم 

از بس پولم هرروز داشت بی ارزش میشد اینکارا کردم 

الان پشیمونم

نه قدرت ریسک که ندارم  از بس پولم هرروز داشت بی ارزش میشد اینکارا کردم  الان پشیمونم

ای کاش طلا میخریدین طلا معمولا ریسک برگشتت پایینه البته طلای بدون اجرت یا طلای اب شده طلای نو هم ضرره ولی خب الان واقعا نمیشه گفت با پول چکار کنین ک ضرر نکنین چون هیچی ثبات نداره و قابل پیش بینی نیست

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز