2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 28 پست
خونه سنگر زنه. من هیچوقت تحت هیچ شرایطی خونم ول نمیکنم. سعی کن قلق شوهرت پیدا کنی. هر آدمی ی رگ خواب ...

دیگه نمیدونم چی کنم گوشیرو میگره دستش تا نگی ول نمیکنه بهش میگم گوشیتو بزار زمین ناراحت میشه میگه تو نمیزاری دو دقیقه راحت باشم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درموردص باهاش صحبت کن

خیلی باهاش قحبت مردم جواب نمیده بدتر میشه مامانشم با این قضیه مشکل داره اونم وقتی همسرم محردبود از این اخلاقش کلافه میشد باهم بحثشون میشد

نمیخوام با حالت قهر برم خودم از این کارمتنفرم ک خونه رو ترک کنم فقط میخوام یکم ازش دور باشم میترسم ح ...

بشین سرجات هیچ جا نروووو!!!!

حالا شما هم اد تمیز کردن خونه رو گذاشتی رو.زی که شوهرت هست .. مگه 400 متره 

برو بشین بغلش گل بگو گل بخندد  

دیگه نمیدونم چی کنم گوشیرو میگره دستش تا نگی ول نمیکنه بهش میگم گوشیتو بزار زمین ناراحت میشه میگه تو ...

عزیزم من واقعا تو زندگیت نیستم ولی خب مثلا غر میزنی سرش. من رفتم تخته نرد خریدم باهم بازی میکنیم. میره تو گوشیش بازی میکنه؟ بگو بازیت چیه منم بریزم هیجان بده....تمیز کردن خونه مهم نی بخدا. زن به زندگی شادی و هیجان میده

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
لباستو بپوش به جای غر غر و گوشی برو پارک  بعدم میخوای کمکی کنه  بگو هزیز بیا سر اینو ...

اصلا سرش غر نمیزنم هر کاریم ک میکنه کمک میکنه بهم کلی قربون صدقش میرم ولی وقتی میره فیلم نگاه کنه یا با گوشیش بازی کنه اصلا دیگه تو این دنیا نیست اصلا متوجه نمیشه کی میاد یا کی میره

عزیزم یه روز تعطیل که شوهرت خونست وقت تمیز کاریه؟خودت رو با کار مشغول کردی اونم حوصلش سر رفته بعد انتار داری چیکار کنه؟رفته پیش مامانش تا چای آماده بشه بخوره همون سه ربع ساعته دیگه!!!چقدر الکی گیر میدی

اون باید ازت شاکی باشه اتفاقا که روز تعطیل یه ساعت کنارش نمیشینی

من روزای تعطیل کار  خونه رو هم تعطیل میکنم میشینم پیش هم با بچه بازی میکنیم حرف میزنیم و هرکار مشترک دیگه،چه دلیلی داره بهش بگم بیا کار کن کمکم قهر هم بکنم؟

بشین سرجات هیچ جا نروووو!!!! حالا شما هم اد تمیز کردن خونه رو گذاشتی رو.زی که شوهرت هست .. مگه 4 ...

خب منمه همیشه کنارشم یروز بلند شم خونرو تمیز کنم از این زناییم نیستم ک همش بخوام غر بزنم بخدا با این گرونی اصلا تفریح ندارم کاری نمیتونم انجام بدم همه دارن خوش میگذرونن من بخاطر اینکه همسرم دستش خالیه چیزی بهش نمیگم ک ناراحت بشه فقط اینکه گوشی میگره دستش ناراحتم میکنه دیگه خسته شدم دارم خفه میشم منکه باخاطر بی پولیش سرش غرنمیزنم فقط دلم بکم توجه میخواد اون وقتایی کمن به توجه نیاز دارم اصلا بهم توجه نمیکنه 

عزیزم من واقعا تو زندگیت نیستم ولی خب مثلا غر میزنی سرش. من رفتم تخته نرد خریدم باهم بازی میکنیم. می ...

چرا فقط من بزندگی شادی بدم بخدا بی پولی داره بهم فشارمیاره خستم کرد ولی دم. نمیزنم فقط دلم میخواد یکم باهام حرف بزنه بهم اهمیت بده تا میگم گوشیتو بزار زمین بیا باهم حرف بزنیم میگه باشه دراز میکشه خوابش میبره وسط حرفای من بعدش میگم میکه خب چیکنم خوابم برد

خب منمه همیشه کنارشم یروز بلند شم خونرو تمیز کنم از این زناییم نیستم ک همش بخوام غر بزنم بخدا با این ...

افرین بهت که بهش غر نمیزنی 

خواست فیلم ببینه برو توی بغلش بخواب با هم فیلم ببینید عزیز دلممم

غصه هم نخور 

عزیزم یه روز تعطیل که شوهرت خونست وقت تمیز کاریه؟خودت رو با کار مشغول کردی اونم حوصلش سر رفته بعد ان ...

خب منکه نمیتونم چیزای سنگینو خودم بلند کنم تنهایی دور تا دور خونه عنکبوت تار بسته باید خونه تمیزبشه یانه خونمونم کوچیکه نمیتونم تنهایی کار کنم من همیشه کنارشم باهاش شوخی میکنم بهش انرژی میدم بس کی باید همسرم بمن انرژی بده چرا همیشه ما زنا باید به شوهرمون انرژی بدیم  خسته شدم دیگه 

افرین بهت که بهش غر نمیزنی  خواست فیلم ببینه برو توی بغلش بخواب با هم فیلم ببینید عزیز دلمم ...

همه ی این کارارو کردم ولی خب قبول کنید ادم از ی جایی به بعد خسته  میشه موقع فیلم دیدن اصلا نمیشه باهاش حرف زداصلا منو نمیبینه انقد ک محو فیلم میشه

عزیزم یه روز تعطیل که شوهرت خونست وقت تمیز کاریه؟خودت رو با کار مشغول کردی اونم حوصلش سر رفته بعد ان ...

من هرچقدم ک کنارش باشم بتز کنترلو میگیره دستش دنبال فیلم میگرده یا گوشیشو بر میداره گوشی بازی میکنه اخه تنها من نیستم از این کارش متنفرم مادرشم از اینکاراش عصبیه همش بمن میگه چی کارمیکنی با این شوهرت