2821
2789
عنوان

کی برم دکتر

79 بازدید | 9 پست

سلام خانما۱۰ماهه اقدامم 😔تاحالا داروی کمک باروری نخوردم 

فک میکنم تنبلی دارم 

اگه این ماه پریود شدم ازروز چندم برم که برام دارو تجویز کنه؟

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

شوهرمم فقط توحرکت اسپرم مشکل داره که داره دارو میخوره

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همون روز که پری شدی برو

باشه عزیزم ازروز چندم دارومیدن؟

روز سوم پری باید بری وقتی پری شدی زنگ بزن نوبت بگیر از همون روز سوم پری شبش باید دارو شروع کنی بعضیا ...

مرسی عزیزم 

دیگه سونو واژینال نیازنیست؟

مرسی عزیزم  دیگه سونو واژینال نیازنیست؟

آره روز سوم سونو میکنه واژینال دارو میده روز 12 پری هم میگه بری واسه سونو و آمپول آزاد سازی تخمک ان شاالله که نتیجه بگیری

https://www.instagram.com/ghazalmh97/
آره روز سوم سونو میکنه واژینال دارو میده روز 12 پری هم میگه بری واسه سونو و آمپول آزاد سازی تخمک ان ...

واااای توپریودی چجوری سونومیکنه خیلی بده 😣

انشالله عزیزمـ انتظار واقعاسخته

بعضی دکترا انقد مسخرن که دارو نمیدن من رفتم گفت اول برو سونو و ازمایش بعد دارو میدم

دقیقا من حتی عکس رنگی هم رفتم بعدش بازم دارونداد

اندفعه دارم میرم جای دیگه که فلوشیپ نازایی داره

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز