2777
2789
عنوان

دلم گرفته

123 بازدید | 13 پست

خیلی دلم گرفته شوهرم ۱ ماهه با مادرم قهره و‌خونش نمیره بد کینه ای شده من میرم تنها اون نمیاد هر چی هم میگذره بدتر میشه من همش سعی کردم هیچی نگم تا اروم بشه ولی امروز دیگه باهاش دعوام شد و گفتم منم دیگه خونه مامانت نمیام اخه داشت میگفت شب خونه مامانم بریم منم گفتم نمیام حالا تو کینه گرفتی و‌نمیای ، بعدم گفتم تا زمانی که اخلاقت اینه بچه دار نمیشم خیلیی ازش ناراحتم درسته فهرش تقصیر مامانمه ولی مامانم زنگ زد از ذلش در بیاره خودش جواب نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل قهرشون چیه؟

مامانم سر یه قضیه ای ناراحت شد ازش باهاش تند حرف زد بعد اون شوهرم باهاش قهر کرد و دیگه کوتاه نیومد اشتی کنه هر روزم میگذره بدتر میسه امروژ میگفت اصلا دیگه انگار مادر زنی ندارم دارم فراموشش میکنم

معلومه رو مادرت تعصب داریا . با این که میدونی تقصیر مامانت بود ولی باز با شوهرت بحث میکنی. کلا بذار نیاد. مگه چی میشه؟ شوهر من با خونواده من راحت نیست و من خودم تنها میرم. تازه راحت تر هم هستم. خونه مادرشوهرمم هروقت بخوام میرم هروقت نخوام، شوهرم تنها میره.

سر چه چیز هایی اعصابتو خکرد میکنی.

حالا این اقایون نچسبن بهمون تنهامون بذارن، خیلی سخته؟!

مامانم سر یه قضیه ای ناراحت شد ازش باهاش تند حرف زد بعد اون شوهرم باهاش قهر کرد و دیگه کوتاه نیومد ا ...

خب بدکینه بدل گرفته....درست نیس

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
مامانم سر یه قضیه ای ناراحت شد ازش باهاش تند حرف زد بعد اون شوهرم باهاش قهر کرد و دیگه کوتاه نیومد ا ...

یا کلا شوهرت کینه ایه

یا الان تبش داغه و بعدا خوب میشه.

در کل بگو مهم نیست.

کسی منتظرت نیست بخواد ببینتت

منم مجبور نیستم خونه مادرت بیام. هروقت خکدم حال داشتم میام نداشتم نمیام

معلومه رو مادرت تعصب داریا . با این که میدونی تقصیر مامانت بود ولی باز با شوهرت بحث میکنی. کلا بذار ...

نه سخت نیست راحتترم هستم ولی من محدود شدم خونه مادرم میرم باید زوذ برگزدم چون شام میخواد خونه هیچ کدوم ار فامیلامونم دیگه حاضر نیست به خاطر قهرش با مادرم بیاد ! از یه طرف میرم خونه مامانم باهاش دعوا میکنم این چه رفتاری بود کرذی از یه طرف با شوهرم حرفش پیش نیاد بحثم میشه خسته شدم دیگه

یه ماه که چیزی نیست یه کم  دیگه بگذره درست میشه اون موقع هم  اگه خدای نکرده آشتی نکردن  یه راه حلی پیدا میکنی که آشتیشون بدی

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

نه سخت نیست راحتترم هستم ولی من محدود شدم خونه مادرم میرم باید زوذ برگزدم چون شام میخواد خونه هیچ کد ...

من خودم با خواهرشوهرم ۸ ماه قهر بودم اخرشم اشتی کردیم.بالاخره اشتی میکنن. تو بیخیال باش. این شوهرا به اندازه کافی حرصمون میدن دیگه غصه این کاراشونو نخوریم بهتره

من خودم با خواهرشوهرم ۸ ماه قهر بودم اخرشم اشتی کردیم.بالاخره اشتی میکنن. تو بیخیال باش. این شوهرا ب ...

خدا کنه اشتی کنن ، بخدا انقدر پشیمونم ازدواج کردم که حد نداره الان روز جمعه رفته خونه مادرش من تنهام

خدا کنه اشتی کنن ، بخدا انقدر پشیمونم ازدواج کردم که حد نداره الان روز جمعه رفته خونه مادرش من تنهام

ببییییین این فرصت ها غنیمته. بعدا دلت لک میزنه کاش یه روز تنها باشی. برو سریال یقه سفید رو ببین. یه جوری وقتت رو پر میکنه یادت میره به دیگران فکر کنی. اونا خودشون اشتی میکنن. تو خودتو دخالت نده. بشین سریال ببین لذتشو ببر. کلی حس ادم حسابی بودن بهت دست میده