mkaz مدیر استارتر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 842 عنوان منتظر 65 بازدید | 5 پست سلام..میشه بیاین از شنیدن صدای قالب جنینتون بگید..اینکه هفته چندم داخل ساک دیده شد 1397/07/06 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عطرياس عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 11162 من معمولا تستم ک مثبت ميشه برا سونو ديراقدام ميکنم يا شنيدن صداى قلب ولى دوماه به بعد ميرم قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
منتظر19 عضویت: 1395/07/19 تعداد پست: 936 سلام . من هفته پنج رفتم فقط ساک خالی بود گفت هفته 7 بیا ولی من هفته 8 رفتم که خداروشکر قلبش تشکیل شده بود و صدای ضربان قلبشو شنیدم اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
mkaz مدیر استارتر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 842 سلام . من هفته پنج رفتم فقط ساک خالی بود گفت هفته 7 بیا ولی من هفته 8 رفتم که خداروشکر قلبش تشکیل شد ... خونریزی کم نداشتی؟من داشتم قط شد..ناامیدم
منتظر19 عضویت: 1395/07/19 تعداد پست: 936 خونریزی کم نداشتی؟من داشتم قط شد..ناامیدم اتفاقا لکه بینی داشتم خیلی کم منم خیلی استرس داشتم دکتر بهم شیاف داد و اینکه گفت باید استراحت کنم نگران نباش عزیزم ان شالله خدا خودش حفظ میکنه نینیتو اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
mkaz مدیر استارتر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 842 اتفاقا لکه بینی داشتم خیلی کم منم خیلی استرس داشتم دکتر بهم شیاف داد و اینکه گفت باید استراحت کنم نگ ... ممنون عزیزم