2789
عنوان

میخوام برم

149 بازدید | 5 پست

از بس از دست خانواده همسرم یعنی عمم اینا آزار و اذیت دیدیم دیگه داریم از کرمان میریم تهران. الان سه هفتست کلا با عمه حرف نزدم، همسرمم نزده. حرمتا رو از بین بردن خودشون خواستن اینجوری. هر چند با پررویی تمام فکر میکنن میخوام پسرشونو ازشون بگیرم و بدیاشونو نمی بینن، و نمی بینن که پسرشون دیگه حاضر به تحمل این شرایط و رفتاراشون نیست. بابام برای همسرم کار پیدا کرد تهران و الان خونه هم پیدا کردن. بهتره که برای همیشه بریمو خودمونو خلاص کنیم، خودمونو گول نزنیم... تا حرمتا و اعصابا بیشتر از این خرد نشه. امیدوارم یروزی به اشتباهاتشون و دسیسه چیدنای زشتشون پی ببرن. 

نظر شماها چیه؟   

بنظرتون موقع رفتن از عمم خداحافظی کنم یا نه؟ چون اصلا نمیخوام ببینمش. 

یا اگه دیدمش چی بگم ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب کاری میکنی ک دور میشی .. دوری همه چیو درست میکنه... ولی ب نظر من درسته اونا بدن ولی پدر مادر شوهرتن .. شوهرت ک اونا رو نمیندازه دور ... حتما خداحافظی بکن .. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...