2777
2789
عنوان

خواب عجيب من

116 بازدید | 13 پست

خواب ديدم باردارم بعد بچه تو شكمم تكون ميخوره

از طرفي هم همون موقع عقد كنونمه😑😑😑 تعبيرش چيه

فحش ندين تاثير گرونياي اخيره ديگه😬

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
سلام، خواب اگه زمینه نداشته باشه تعبیر میشه 

نداره عزيزم 

ميشه بگي تعبيرش چيه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداره عزيزم  ميشه بگي تعبيرش چيه

راستش اینطور که شنیدم ،خوابی که زمینه نداشته باشه همون خواب تعبیر میشه، مثلا خواب دیدی بچه دار شدی، باردار میشی، اگه خواب دیدی فلان اتفاق میوفته همون اتفاق میوفته، این چیزیه که اتفاق میوفته 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
راستش اینطور که شنیدم ،خوابی که زمینه نداشته باشه همون خواب تعبیر میشه، مثلا خواب دیدی بچه دار شدی، ...

واي خدا نكنه😂

انشالله که بموقع و اون زمان که آماده هستی خدا بهت یه طلا کوچولو بده😍😍😍😍😍😍

دوسال ونيم پيش خدا يه وروجك شيطون بهم داده

ولي مرسي از دعاي قشنگت عزيزم😘😘❤️❤️

یعنی چی زمینه نداشته باشه میشه توضیح بدی مرسی

بله عزیزم حتما 😊 

آجی مثلا خواب دیدی که ماشین خریدی، اگه  قبلش تو فکر خرید ماشین بودی پس خوابت زمینه داره، و تعبیر نمیشه  اما اگه خواب دیدی که ماشین خریدی و بهش فکر نکردی پس زمینه نداره و تعبیر میشه 

دوسال ونيم پيش خدا يه وروجك شيطون بهم داده ولي مرسي از دعاي قشنگت عزيزم😘😘❤️❤️

خداحفظش کنه❤

پس بگو شما هم مثل من بچه اول رو دیدین که چقدر دردسر و اذیت و.... داره دیگه بچه دوم سخت شده بدات درسته؟ مثل من شوهرم میگه یه بچه دیگه میگم ننننننننه😂

خداحفظش کنه❤ پس بگو شما هم مثل من بچه اول رو دیدین که چقدر دردسر و اذیت و.... داره دیگه بچه دوم سخت ...

دقيقاااااا ماهم يكي بهمون ميگه بياريد يكي ديگه جيغ ميكشم نهههه😂😂😂😂😂

خداحفظش کنه❤ پس بگو شما هم مثل من بچه اول رو دیدین که چقدر دردسر و اذیت و.... داره دیگه بچه دوم سخت ...

خدا كوچولو شما روهم حفظ كنه😍😍

دقيقاااااا ماهم يكي بهمون ميگه بياريد يكي ديگه جيغ ميكشم نهههه😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

البته یک بچه هم خوب نیست ، نه خواهری نه داداشی، بچه بچت که نوت میشه عمه  و عمو و نداره و تنها میشه، این خیلی بده، 

ولی با خرج و مخارج الان و مشکلات .......😔

مرسی عزیز دلم❤

😂😂😂😂😂 البته یک بچه هم خوب نیست ، نه خواهری نه داداشی، بچه بچت که نوت میشه عمه  و عمو و ند ...

واقعا هم همينطوره كه ميگي👌🏻👌🏻😔😔😔