2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

131 بازدید | 7 پست

هم وطن عزیز همانطور که میدانید گرانی های به وجود آمده نه از روی ضرورت، بلکه نوعی حباب و جو روانی و بعضا از روی حرص ، طمع ، احتکار و حتی حجوم مردم برای خرید بوده که وارد کنندگان، تولید کنندگان و فروشندگان برای کسی سود بیشتر اقدام به گرانی کالاهای خود نمودند کالاهایی که در هیچ یک از مراحل تولید و مواد اولیه آن و حتی تجهیزات تولید آن نیازی به استفاده از ارز نداشتند از این گرانی در امان نبودند، حیات و ادامه فعالیت همه گروه های اقتصادی بالا منوط به ادامه فروش آنهاست، اگر مشتری برای فروش نباشد همگی حاظر هستند که حتی زیر قیمت هم بفروشند،

پس  همگی  از روز شنبه تحریم ملی خرید خودروهای صفر و طلا و سکه و ارز و لوازم خانگی و موبایل  همزمان در سراسر ایران آغاز میشه!

با نخریدن به مدت دو ماه قیمت ها واقعی میشه، کافیه دو ماه نخریم.

خواهش میکنم بخوانید، منتشر کنید و پایبند باشید یکبار بیائیم مثل ملت های توسعه یافته عمل کنیم.

لطفا این پیام رو به تمام گروه هاتون بفرستین لطفا کم کاری نکنید و علیه گرانی متحد باشیم

ارسال به ۱۰۰۰ نفر برای این پویش ملی . . .

[۹/۲۵،‏ ۱۷:۳۳] Sema: ✈

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

سلام بالاخره کمپین نخریدن بلیط پـــــــرواز هواپیما توسط مردم اصفهان جواب داد

امروز پرواز

اصفهان مشهد هواپیمایی کاسپــین ۱۱۵ هزار تومن بفروش رسید در صورتی که اول بـــــــرج مرز ۷۰۰ هزار تومن بود

پرواز ماهـــــــان

اصفهان تهران ۱۵۰ تومن بود در صورتی اول شهــــــریور ماه ۳۳۰ هزار تومن بود

*درود بر مردم اصفــــــهان که همیشه پیشــــتاز تمامی مبارزه ها با گران فروشی هستن*

حالا خواهشا ملت عزیز همکاران وهمنفسان وهمگروهی ودوستان وهمسایگان وفرزندان و.ووووعاجزانه تقاضا داریم که یک بارشده باتوجه به اینکه نام شیعه رایدک میکشیم دست ازحرص وطمع برداریم به اندازه خرید روزانه یا حداقل هفتگی جنس بخریم.بیاید یادبگیریم که ماچه درتحریم وچه غیرتحریم اتش به اقتصاد و ویرانی کشورنزنیم.فرهنگ مصرف رایادبگیریم.فرقی نمیکند چه کسی حکومت میکند.وقتی دچاربحران شدیم همه باید همت کنند.خداشاهده اضافه ترازمصرف هرچی توخونه بمونه حرام است چون  فشاروبدبختیش مال اون بیچاره ای است که درروستا یا ....مشغول کاراست وازدنیا خبرندارد.وتوان خرید کالای گران راندارد.پس بیایید خودما به خودمان وهم نوع مان رحم کنیم تا خدا هم رحم کند.

رب گوجه گرون شده اگه یک ماه نخوریم نمی میریم.لطفا برای یک سال نزارین توخونه.

برنج هم.

روغن هم.

پوشاک هم.

پوشک بچه هم.

شیر ولبنیات هم.

ووووو.   ووو و

مسلمون پراید هم.

پس یکبارهم که شده همت به خرج بدیم وازعزیزان وملت غیوراصفهان یا بگیریم.

یا از انگلیس یادبگیریم که ادعای دیانت ندارد ودرجنگ جهانی دوم خودملت خرید به روزداشتن ومیگفتند مادرحال جنگیم ودلیلی برای انبارکالا نمی بینیم.

ما با این کارمان به فقرا فشارمیاوریم. یعنی خرده محتکرهستیم.

پس بیاییم به احترام این ایام چیزهای ضروری را به اندازه مصرف روزانه وچیزهای غیرضروری را حتی الامکان نخریم تاهم ارزان شود وهم به نیازمندان برسد...نذرتان قبول

بسم الله الرحمن الدحیم.

اینم یه نذر هست.لطفا انتشاردهید.

اب دریا را اگرنتوان کشید.

هم به قدرتشنگی بایدچشید.

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زنده باداصفهان😋

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

👏👏👏👏

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

من تنها چیزی که زیاد میخرم و میخریدم همیشه دستمال کاغذیه.چون از حوله استفاده نمیکنم.ولی رب گوجه رو میشه کم استفاده کرد یا اصلا استفاده نکرد...خیلی چیزا ضرورتی نداره