2789
عنوان

حرکت جنین

110 بازدید | 13 پست

خانمهای باردار دیروز یه مشکلی پیش اومد خیلی عصبی شدم بعدش حالت تهوع شدید و درد شکم داشتم. دیشب نی نی فقط یکبار حرکت کرد.اما استرس گرفتم البته این هم بگم دخترم کلا آرومه و خیلی کم حرکت میکنه اما این هم که از دیروز صبح تا الان فقط یکبار حرکت داشته نگرانم کرده. الان هم شکلات خوردم و به پهلوی چپ خوابیدم باز هم حرکت نداره. اگه خدایی نکرده بهش اتفاقی افتاده باشه علائمی غیر از حرکت نکردنش داره که متوجه بشم

مهمترین علامت همون تکون نخوردنه

شکمت سفت نشده؟

حتما برو ی نوار بگیر

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حرکتاش شاید خوابه ی کم اروم ب شکمت ضربه بزن ماساژ بده ببین تکون میخوره یانه

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
باشه عزیزم باز هم ممنونم

خواهش میکنم

اما باز هم برای احتیاط هم ک شده ی نوار بگیر زایشگاه هرجا ک بری برات میگیرن خیالت راحت میشه

همین الان تکون خورد. همونطور که گفتی شکمم را ماساژ دادم . خیلی ممنونم عزیزم. 

لالا بوده خانوم کوچولو

الانم احتمالا گفته

نکن مامان میخوام بخوابم

من هفته ی ۲۵ هستم ازدیروز ظهر پسرم هردوساعت شاید یه ضربه یا دوضربه زده  چیز شیرینم خوردم تو نیمساعت شاید سه یا چهار حرکت زد یعنی طبیعیه؟اینم بگم خیلی شیطونه معمولا کل روز داره لگد میزنه واسه همین نگران شدم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر