2777
2789
عنوان

این کارونکنید

317 بازدید | 21 پست

اقای گرامی  خانمهای عزیزدوست خوب من هم وطن عزیز

طلا نخر

دلار نخر

سکه نخر

مواد غذایی رو احتکار نکن

باورتون میشه تولید پوشک امسال دوبرابر شده ولی چون ماها خارج نیازمون پوشک میخریم و احتکار میکنیم پوشک کم شده

هموطن احتکار نکن کشورت رو نابود نکن فکر نکن سکه میخری ارزش پولت حفظ میشه کنارش صدبرابر ضرر میکنی

پیامبر (ص) در حدیثی می‌فرمایند: هر کس گندمی را به قصد گران شدن آن، 40 روز احتکار کند، از خدا بری و خدا از او بری است.

دیگه خود دانید 👋🏻

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا مرسی که گوش زد کردید من دیگه نمیخرم

عاقا اونا اینجا نیستن 

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم

تاهمه فکر سود ومنفعت طلبی وحفظ سرمایه شون به هرقیمتی حتی به قیمت خون مردم هستن اوضاع همینه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ما نمیخریم بیگانه میخره

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

اینا رو فقط ما بدبخت بیچاره ها ک پول احتکارم نداریم رعایت می کنیم

والا بخدا من جدیدا فهمیدم فامیلمون دست بیل گیتس رو از پشت بستن

تا همین چند وقت پیش آه و ناله ی نداری سر میدادن،الان همه یا خریدار خودرو شدن،یا کیلو کیلو طلا میخرن،یا مواد غذایی انبار می کنن😐

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
واقعا مرسی که گوش زد کردید من دیگه نمیخرم عاقا اونا اینجا نیستن 

حالا شما مسخره کنید    

شاید بودن خودم دیدم تاویک میرنن دلار بخریم سکخ بخریم پوشک برای بچه هامون زیاد بخریم که دیگه پیدا نمی شه

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
حالا شما مسخره کنید       شاید بودن خودم دیدم تاویک میرنن دلار بخریم سکخ بخریم پوش ...

خوب گوش نمیدن خوووووو..من مسخره نمیکنم کسی که بخواد بخره ب حرف من و تو کنسل نمیکنه

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم
اینا رو فقط ما بدبخت بیچاره ها ک پول احتکارم نداریم رعایت می کنیم والا بخدا من جدیدا فهمیدم فامیلمو ...

خی خواهر ماها که نداریم تحمل میکنیم و قناعت 

ولی اونایی که دارن به خودشونم رحم نمیمنن طلا انقدر گرونه اخه چرا میرین میخرین  یه مدت نخرن به خدا هکه چی درس میشه 

عزیزم گفتنش شاید برلی شماها راحت باشه منکه صد تومن پول دارم و مستاجر چه کار کنم نه دلار خریدم نه طلا ...

واسه من چه راجتی باشه منم بدتر شمام بخدا  با ماهی 500تومن داریم سرمیکنیم