2777
2789
عنوان

دلم گرفته

102 بازدید | 9 پست

بعد از 5سال و بعد از 3سقط باردار شدم.از وقتی باردار شدم خودم و شوهرم افسرده شدیم.شوهرم ک بخاطر شرایط اقتصادی و قسط و هزینه داروها و اینا.دلم برا بچه میسوزه ک کسی از اومدنش خوشحال نشد.همه تا الان میگفتن چرا بچه دار نمیشید مادرم و مادر شوهرم نذر.و دعا میکردن.اما الان غ مستقیم میگن ک بارداریتون خواسته بود یا ناخواسته توی این شرایط.دوست شوهرم بهش گفته ک برنامه ریزی واسه بچه دار شدنتون اصلا خوب نبوده زمانش.دلم امشب گرفته.شوهرمم همش میگه چقد بارداری سخته نه میشه مسافرت رفت پرهزینست مامانامون پس چطور باردار بودن و فرش میشستن کار میکردن.منم ناراحتم از این شرایط خدا باعث و بانی گرونی رو ذلیل کنه ک نمیزاره طعم مادر بودنرو باتمام وجود بچشم.خدا خوار و ذلیلشون کنه.

خداهرکسی روکه این شرایط سخت روبرای مردم درست کرده جوابشو بده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خداهرکسی روکه این شرایط سخت روبرای مردم درست کرده جوابشو بده

عزیزم اینا خدارو هم از ما گرفتن.کلا بدبخت و بی پناهیم.هرروز دارن گردن کلفتتر و پایدارتر میشن و ما مردم داریم له میشیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینا خدارو هم از ما گرفتن.کلا بدبخت و بی پناهیم.هرروز دارن گردن کلفتتر و پایدارتر میشن و ما مر ...

درست میشه همه چی نگران نباش فقط به فکر نی نی باش خداخودش درست میکنه برامون روزهای خوب میان

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم اینا خدارو هم از ما گرفتن.کلا بدبخت و بی پناهیم.هرروز دارن گردن کلفتتر و پایدارتر میشن و ما مر ...

عزیزم‌ حالا که دارین بچه دار میشین، دلتونو بزنین به دریا.

حیف نیست غصه بخورین اینجوری؟

حرف مردم همیشه هست. اگه شرایط اینجوری نمیشد هم باز  مردم حرف میزدن. بچه دار نمیشی میگن چرا نمیشی. بچه دار میشی اینجوری میگن.

مگه فقط شما بارداری که نگرانی؟ هرکاری بقیه مردم کردن شما هم همون کارو میکنی عزیزم. خدا خیلییی بزرگه.

بالاخره شما در حد خودتون توان مالی داشتین که اقدام به بارداری کردین دیگه. پس نگران نباش. حداقل ۷۰ میلیون آدم شرایط زندگیشون مشابه شماست😊

عزیزم‌ حالا که دارین بچه دار میشین، دلتونو بزنین به دریا. حیف نیست غصه بخورین اینجوری؟ حرف مردم هم ...

کسی درکم نمیکنه حتی شوهرم.فقط فکر میکنه داروهام و موادغذایی تو خونه تکمیل باشه داره حمایتم میکنه اما من از حرفا دلم میگیره.البته بهش حق میدم چون هرماه کلی پول دارو و قسط میده و هیچ پس اندازی هم نداره 

کسی درکم نمیکنه حتی شوهرم.فقط فکر میکنه داروهام و موادغذایی تو خونه تکمیل باشه داره حمایتم میکنه اما ...

بهت حق میدم‌ عزیزم.

هم فکرت مشغوله. هم خود بارداری آدمو حساس میکنه.

خوبه که شما همسرتو درک میکنی. مردا دوس دارن بهترین امکاناتو برای زن و بچشون فراهم کنن. و وقتی نمیتونن، خیلی به هم ریخته میشن.

ولی ما خانوما خیلی میتونیم تو آرامششون نقش داشته باشیم. شما همسرتو دلگرم کن. بهش بیشتر محبت کن. بیشتر خودتو شاد و پرانرژی نشون بده. از رفتاراش ایراد نگیر فعلا . بزار حس کنه شما خوشحال و شادی. باور کن از دیدن خوشحالی و روحیه شما، ایشونم روحیه میگیره.

ماریااااا جون عزیزم خداروشکر که بارداری 😍نمیدونی تیکرت دیدم چقد ذوق کردم انشالله که این دفعه بارداریتو بسلامت بگذرونی و سالم بیادبغلت😊انشالله برا سالگرد ازدواجتون ۳نفر هستین😍

مامان دوتا فندق هستم ❤❤