2821
2789
عنوان

پرده بکارت 😥😥

37681 بازدید | 29 پست

دوستان پرده بکارت من از نوع دندانه داره بعد دکتر گفت یا خونریزی نداره یا خیلی کمه بعد حدود دوهفتس ک من همش دارم درد میکشم تا اینکه امشب فهمیدم همون روز اول پاره شده اما هیچگونه خونریزی نداشتم من همیشه تصورم این بود ک باید خونریزی باشه اطرافیانمم همه میگن خونریزی داشتن میگن دکتر میگه نداره اما همه دارن خونریزیو حالا من شک دارم پاره شده باشه اینکه بعضیا خونریزی ندارنو شما تجربشو داشتین؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعضیا داره بعضیا نداره.... برو دکتر راهنمایی بخواه  به حرف مردمم زیاد اهمیت نده...

دکتر ک برا معاینه رفتم گفت نداره اما دوستام میگفتن برا مام گفته نداره اما داشته 

دکتر ک برا معاینه رفتم گفت نداره اما دوستام میگفتن برا مام گفته نداره اما داشته 

به حرف دکترت گوش بده نه دوستات 

اون ی عمر درسشو خونده و اونه که معاینت کرده، نه دوستات...

عزیزم وقتی دکتر میگه نداره یعنی خصوصیت اون نوع پرده هستش و خونریزی نداره اینکه دوستانتون گفتن گفته خون‌نداره و خون دیدن دلیلش عدم امادگی کامل . فشار زیاد . استرس بوده من دراین مورد خیلی تحقیقات کردم و از خیلی از متخصص و فوق تخصص ها این رو شنیدم . 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

وای خواهره من دوماه عروسی کرده ولی هنوز نتونستن رابطه داشته باشن رفته دکتربهش گفته بایدعمل بشی پردت زخیمه فقط باعمل بازمیشه  یعنی به نظرتون بعد عمل میتونه رابطه کامل داشته باشن کسی تجربه داشته

سفارش بهترین ماسک گل سرخ ضد جوش اکنه کک لک روشن کننده. پودر لاغری وچاقی معجزه  پودر افزایش تخمک و اسپرم. پودر ضدعفونت شستشو ...شماره ارسال 09133636094
وای خواهره من دوماه عروسی کرده ولی هنوز نتونستن رابطه داشته باشن رفته دکتربهش گفته بایدعمل بشی پردت ...

عزیزم به من هم همین رو گفته بودن . واقعا متاسفم برای دخترای بدبخت سرزمینم که دکترا بعضیاشون خیلی بدجنسن بخاطر پولش این چیزارو میگن . من ۸ماه از زندگیم سوخت اشک و اه و ناله . بعدلتفاقی رفتم پیش ماما بعد معاینه گفت نیاز به عمل داری ولی چرا میخوای لذتشو از خودتون دریغ کنین باامادگی کامل میتونین خودتون از بینش ببرین. دکترا ازاین راه‌کاسبی راه انداختن چون سرپایی هستش و خیلی ساده و فوری و پول هم توش هست

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

باورت نمیشه حرفاش بهم قوتی داد که تو ۴ماه نامزدی و ۸ماه عروسیم نداشتم و همون شب انجامش دادیم خداشاهده فقط چندقطره خون رقیق و غشا پرده بود و والسلام نه دردی فهمیدم نه چیزی حس کردم و تمام فقط از دیدن اونها فهمیدیم تموم شده 

عزیزم به من هم همین رو گفته بودن . واقعا متاسفم برای دخترای بدبخت سرزمینم که دکترا بعضیاشون خیلی بدج ...

اره یک ونیم قیمت داده  خواهرم خیلی عذاب میکشه میگه مواقع نزدیکی وحشتناک درد میکشم براش ناراحتم 

سفارش بهترین ماسک گل سرخ ضد جوش اکنه کک لک روشن کننده. پودر لاغری وچاقی معجزه  پودر افزایش تخمک و اسپرم. پودر ضدعفونت شستشو ...شماره ارسال 09133636094
اره یک ونیم قیمت داده  خواهرم خیلی عذاب میکشه میگه مواقع نزدیکی وحشتناک درد میکشم براش ناراحتم& ...

دقیقا مث من ... درد وحشتناک ولی بعدا فهمیدم به دلیل ترس و القا ذهنی دکترها بوده و استرس باعث میشد ماهیچه هام سفت شه و بدنم‌خوب اماده نشه و عذاب بکشم 

2825
2823
2791
2779
2792