rahadancer مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 721 عنوان مامانا کمک 48 بازدید | 3 پست بچم هی بالا میاره و از ظهر چیزی نخورده الان گفت شیر میخام خورد و باز بالا اورد باز لاغر میشه دوسالشه و من خیلی داغون میشم 1397/07/06 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rojinaaa عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1911 نوشابه بده بهشتب هم داره؟شكمش كار كرده؟بايد خيلي چيزا رو بررسي كنيخامه رو هم بت نُون سخاري خشك قاطي كني بدّي خوبه
rahadancer مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 721 نوشابه بده بهش تب هم داره؟ شكمش كار كرده؟ بايد خيلي چيزا رو بررسي كني خامه رو هم بت نُون سخاري خ ... خدا خیرت بده جواب دادی.دیرو کلا تب داشت یهو تبش خوب شد فک کردم واس دندونه اما امرو بالا میاره گاز شکمش هم ب شدت بو بد میده مثل رودل
rojinaaa عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1911 خدا خیرت بده جواب دادی.دیرو کلا تب داشت یهو تبش خوب شد فک کردم واس دندونه اما امرو بالا میاره گاز شک ... پس رو دل كرده اولا غذا نده به هيچ وجهنوشابه واسع هضم كردن غذاي تو معده و بالا نگهداشتن قندش خوبهكه إز بين نرهاون خامهه روده هاش و خالي ميكنه نُون سخاري هم با خامه بخوره كه ايشالله نذاره بالا بياره