2821
2789

کی عزیزم خوب اینکه غصه نداره منم قبل این کوچولوتودلیم یه خارج رحم داشتم که ای پی شدم همون عمل ولی میبینی که الان یه دخملی تودلمه خدابهم لطف کردوتودلی دادایشا...به همین زودیای زودبهت تودلی صالح وسالم میده

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الهی بمیرم‌عزیزم یعنی دیگه بچه دار نمیشی؟

نه گلم ایشون یه لوله ی دیگه دارن

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
شما خیلی خوش شانس بودی ان شاالله که دوستمونم مثل شما خوش شانس باشه

ممنونم ایشا...لطف خدابوددرحقم