بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اول اینکه ژنتیک اصله اما تغذیه بی تاثیر نیس مثلا رنگ و روی بچه خوب باشه پدر قبلش به بخوره عرق کاسنی بخوره
مادر سیب گلابی بخوره که رنگ و روی بچه خوب باشه
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خواهرشوهر من از شش ماه قبل رژیم مخصوص گرفت به شوهرش کاسنی ویه عالمه چیزای دیگه داد بعد تو بارداری هم هرشب روی یه دونه سیب سوره یوسف میخوند ومیخورد آخر سر هم بچش فوق العاده زشت شد فکش هم جلوهه در صورتی که خواهر شوهرم وشوهرش واقعا خوشکلن
اول ژنتیک مهمه ولی اگه تغذیه مناسب داشته باشید ژن های خوبتون به بچه میرسه مثلا بهر حال دماغ خ.شگل تو یه طرفی پیدا میشه یا چشم زیبا تو پدری مادربزرگی پیدا میشه با تغذیه خوب اونها میان بالا